Romelas 0 Napisano Listopad 10, 2012 Motocykl sprowadzony z Japoni w 2010 z stanem licznika około 16000 ,przejechałem nim przez 3 sezony około 3 000 km. Wyposażony dodatkowo w wiele akcesoriów wartości okolo 10000PLN ( wydechy Termognoni,sportowy komputer,set kierowcy ,podstawka pod tablice rejestracyjną ,crashpady na silnik koła kierownicę , wszystko Rizoma Bezwypadkowy jezdzi swietnie ale nawiększe wrazenie robi odgłos pracy silnika nikt nie pozostaje obojętny. cena wywoławcza 22 900 kontakt 513 035 668 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Romelas 0 Napisano Listopad 15, 2012 Ruch w interesie niesamowity , nie wiem z czego to wynika czy marka nie taka ,czy model :roll: , a może właściciel zbyt pazerny. Chcę moto wymienić , jestem w stanie trochę odpścić jesli będą chętni. pozdrawiam RŁ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Listopad 16, 2012 Chyba wszystko na raz, a do tego jeszcze kraj gdzie srednia cena motocykla uzywanego to niecale 8 000 zl - ponad 20 tysi za motor to dla wiekszosci Polakow jest abstrakcja. I pamietaj, ze dukaciki rzadko schodza na pniu. Nawet piekne i zadbane sztuki czasami dlugo czekaja na nowych wlascicieli. Cierpliwosci :) A jak nie boisz sie stu telefonow "pojdzie za dyche" to wystaw aukcje od 1zl (z cena minimalna na interesujacym Cie poziomie). Zainteresowanie wzrasta, osoby powazne tez sie zdarzaja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Listopad 17, 2012 Co prawda to prawda ja probuje swoj rower do dh sprzedac za polowe ceny i klientow nima.Kryzys?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach