donfilip 0 Napisano Grudzień 2, 2012 Witam sprzedam swoje 996. Moto mega zadbany. Kupiony i serwisowany w Motomaniax (wszystkie faktury do wglądu). Jestem pierwszym właścicielem w Polsce. rocznik 2000 przebieg 27 tyś. czerwony klamki sportowe, łamane, czarne kierunki rizoma (przód/tył) manetki rizoma zbiorniczki na płyny rizoma sportowe sety wydechy Leo Vinci (zdjęcia jak jeszcze był na seryjnych kominach). W komplecie zostawiam oryginalne wydechy. Zależy mi żeby trafił w dobre ręce, stąd ogłoszenie najpierw wystawiam na forum. Na allegro jeszcze nie ma. Cena - 21.000 - do lekkiej negocjacji, chociaż moto nie wymaga żadnego wkładu finansowego! Do obejrzenia Wawa centrum. Tel. 661-624-081. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SCHNNAZZI 4 Napisano Grudzień 3, 2012 Przepiękny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Grudzień 19, 2012 Witam, Kolego maszyna nadal na sprzedaż? Czy już poszła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
donfilip 0 Napisano Styczeń 2, 2013 Jeszcze aktualna. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
donfilip 0 Napisano Styczeń 8, 2013 Niestety, okazało się, że w tym sezonie już nie wsiądę na moto... :((( Cena 19,996 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Styczeń 9, 2013 Niestety, okazało się, że w tym sezonie już nie wsiądę na moto... :((( Napsiales to juz w 2013, a jest dopiero poczatek stycznia... :/ Mam nadzieje, ze to nie przez problemy zdrowotne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
donfilip 0 Napisano Marzec 14, 2013 kolejna obniżka - 18.996 zł. Pozdrawiam Fg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach