Frencci 5 Napisano Grudzień 6, 2012 Tu macie cene co zrywa beret razem z włosami.Aż się boję co z maszyną jest nie tak że cena taka ... http://tablica.pl/oferta/ducati-inny-di ... 278ca;r:;s: Fake, skradzione zdjecia z azmotowskiej aukcji za bodajze 65 tys.zl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alfone 0 Napisano Grudzień 6, 2012 Biały chyba już kupił bo aukcja zakończona 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Grudzień 6, 2012 Biały chyba już kupił bo aukcja zakończona 8-) Przecież ja wcale nie zamierzałem kupować, tylko zrobić zdjęcia. I nie zdążyłem :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Grudzień 8, 2012 Biały jak to nie zdążyłeś jak on się sprzedał dziś o 11tej :) Niestey nie ja go kupiłem..dzwoniłem do gościa, ale ktoś z Zabrza był szybszy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Grudzień 8, 2012 Biały jak to nie zdążyłeś jak on się sprzedał dziś o 11tej Może sama transakcja. Jak pisałem swój poprzedni post aukcja już była zakończona. Może "przyklepane" na telefon, a finał dziś. Tak, czy inaczej - JA NIE CHCIAŁEM GO KUPOWAĆ, tylko obejrzeć dla forum. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1jabartoldi 0 Napisano Grudzień 8, 2012 Biały! Spędziłem 7 minut na czytaniu kolejnych postów, żeby się okazało, że nie ma zdjęć! I nie będzie. To trochę jak w amerykańskich filmach dla dorosłych co puszczają wieczorem na polsacie: napisy... napięcie rośnie, potem szampan, pani niczego sobie (na panach sie nie znam, niech się koleżanki wypowiedzą) potem się godzinę przytulają (proszę doliczyć 2 h reklam czegoś na kolkę dla żony) a jak ma już być no wiecie co, to wszyscy są w gaciach. I juhu. Reklamy... Bartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Grudzień 8, 2012 :lol: :lol: :lol: Pretensje do gościa z Zabrza - może się tu pokaże. Wziął przyjechał i kupił zamiast grzecznie poczekać, aż podjadę i foty strzelę. :evil: ;) :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Grudzień 8, 2012 :lol: :lol: :lol: Pretensje do gościa z Zabrza - może się tu pokaże. Wziął przyjechał i kupił zamiast grzecznie poczekać, aż podjadę i foty strzelę. :evil: ;) :lol: ba nie liczył się ze mną hehe :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Grudzień 8, 2012 Powiem Wam tak Przyjaciele... najgorzej wychodzi sie na obietnicy ogladniecia moto... Bialego bardzo szanuje i rozumiem bo juz przynajmniej dwa razy sie sparzyl na checi pomocy innym ( ogladaniu moto w WLKP )...a ja sam juz nie zlicze ;-] Poszlo fajne moto (?), pomimo konkretnych namiarow na wlasciciela- jak slyszalem. Trudno :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JBo 0 Napisano Grudzień 9, 2012 Arek, nie martw sie znajdzie sie jakis inny SBK dla Ciebie ;-) I zrobisz sobie go na tor.... buuahhhaaaaahhhaaaa..... ;-) P.S. Jak juz jest e-papieros to teraz jeden mały kroczek i rzucisz palenie. t-rzymam kciuki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach