peme20 0 Napisano Grudzień 15, 2012 Witam Was, Sprzedaję już dłuższy czas moto i kompletnie nikt nie był go nawet oglądać...było tylko kilka telefonów. Widzę, że nawet komentowaliście moto w ogłoszeniach znalezionych....jedna rzecz mnie trochę zirytowała, komentarz.... że ktoś był oglądać jakiegoś hypka, sprostuję, że na pewno nie u mnie, a takie komentarze jeżą włos. Wiecie o co pytałem, kiedy miałem jakiś problem, bo pytałem Was:)....a zawsze były to problemy-pierdółki, które pewnie doskonale są Wam znane :) O co chcecie to pytajcie....postaram się w miarę systematycznie odpowiadać, a pod telefonem jestem prawie zawsze dostępny. Potrzebuję go sprzedać jak najszybciej, najlepiej na wczoraj....naprawdę jestem w czarnej d....e, więc proszę pomóżcie. Popatrzcie też w inne moje ogłoszenia może coś akurat dla Was się znajdzie.... cokolwiek sprzedam, bardzo mi pomoże. Prywatnie mogę opisać nawet sytuację, która mnie męczy, ale nie każcie mitego pisać na forum. Z góry dziękuję http://tablica.pl/oferta/ducati-749-zar ... 1YvKj.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOTOMANIAXpl 0 Napisano Grudzień 17, 2012 Jeśli jest z nim wszystko OK to zapraszamy, odkupimy w tej cenie bezproblemowo. Warunkiem jest, że moto nie posiada wad ukrytych oraz jest w adekwatnym stanie do opisu - notabene właściwego opisu tu i w ogłoszeniu na "tablicy" brakuje :roll: Pozdrawiam MOTOMANIAX.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach