Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Marekst4s

Rama st4s plus dodatki

Polecane posty

Sprzedam ramę z papierami, dorzucam zadupek kompletny, bak i wydechy. Może ktoś szuka czegoś do jakiejś swojej wizji. Cena jaka mnie interesuje to 1500zł.- do uzgodnienia lub coś dorzucę.Całe info -792 468 113

post-564-1366038981,7785_thumb.jpg

post-564-1366038982,2195_thumb.jpg

post-564-1366038982,4041_thumb.jpg

Cześć , coś masz z telefonem bo nie mogłem się dodzwonić. mam w zasadzie jedno pytanie mianowicie chodzi mi o przednią felgę ,moja jest wizualnie ładniejsza od twojej ale niestety nieszczelna . Odezwij się to pogadamy .Pozdrawiam koziu

Cześć , coś masz z telefonem bo nie mogłem się dodzwonić. mam w zasadzie jedno pytanie mianowicie chodzi mi o przednią felgę ,moja jest wizualnie ładniejsza od twojej ale niestety nieszczelna . Odezwij się to pogadamy .Pozdrawiam koziu

Przepraszam pomyłka 791468113

Lub sprzedam cały kompletny motocykl bez silnika za 3tyś. zł. W przednim zawieszeniu wymieniono olej i uszczelniacze, nowy napęd z zębatkami RK [najmocniejszy] ,filtr KN, w ecu wgrana mapa pod filtr i końcówki wydechów REXXER. Na allegro jest silnik za 2,5 tyś bez dekla prądnicy ale z mojego pasuje wszystko. http://allegro.pl/ducati-st4-st-4-silni ... 91837.html Ja już sobie odpuściłem i nie chce mi się już tego ratowac

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.