donfilip 0 Napisano Styczeń 8, 2013 Przez rok mam z głowy moto. W związku z tym sprzedaje: - kurtka skórzana Ixon Famous - rozmiar 50, czarno biała, niecały sezon - w lato w ogóle w niej nie jeździłem - 500zł - spodnie skórzane do kurtki - Ixon Famous - czarne. Ani razu w nich nie jeździłem. 300zł - kask Xlight 602, biały - rozmiar M, jeden sezon, dwie szyby (czarna + zwykła) - 500 zł - ochraniacze Dainese na piszczele + kolana - pół sezonu (tylko lato) - 100zł - buty Dainese Pro Torque - czarne, rozmiar 43 (US 10), jeden sezon - 400zł Cały asortyment w świetnym stanie. Ceny do negocjacji, bo sprzęt nie jest mi już potrzebny. Do obejrzenia/przymierzenia w Wawie. tel. 661-624-081 Pozdrawiam Filip Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
donfilip 0 Napisano Styczeń 10, 2013 ochraniacze poszły. Reszta aktualna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
donfilip 0 Napisano Styczeń 10, 2013 buty poszły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
donfilip 0 Napisano Styczeń 10, 2013 spodnie na razie zarezerwowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach