jakitaki 1 Napisano Styczeń 11, 2013 Mam do sprzedania kilka niepotrzebnych gratów z przeróbki ST na 996 gdyż narodziła się nowa koncepcja :D . Jakbyś chciał przerobić swojego esteka na coś podobnego daj znać ;) . -siodło przód a'la carbon w wyszywanym napisem - 200 zł -siodełko tył - 150 zł -lampa tył - 80 zł -całość powyższe + zadupek - 500 zł - docięty delikatnie na potrzeby ST-ka (foto) -stelaż tył wraz z dolnym plastikiem ( odcięty z ST ) - 100 zł -przednia czacha kpl. z szybą - 300 zł (pęknięcie 2 cm , odpryski od żwiru prawa strona ) -mocowanie przedniego reflektora ze wzmocnieniami ( pod lustra ) - 250 zł -reflektor ( prawy rozbity ) ??? -100 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Styczeń 13, 2013 Fota reflektora poniżej , uchwyty całe , rozbite prawe szkło -może ma ktoś rozbite lewe , będzie komplet :D . Fachmany od reflektorów twierdzą że można szkło bez problemu wstawić . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Styczeń 15, 2013 Siodło kierownika zaklepane 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Styczeń 20, 2013 Do zestawu dochodzi bak ST4 z małą wgniotką ,bez wlewu paliwa i pompy - 100 zł Do cen doliczamy koszt przesyłki . Siedzenie kierowcy sprzedane . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Styczeń 29, 2013 Czacha poszła :mrgreen: Zadupek bez siodełka z lampą tylną za 150 sprzedam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Luty 1, 2013 Reflektor sprzedany . Zostały : -bak -zadupek -tylne siodełko -lampa tył -mocowanie przedniego reflektora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Luty 6, 2013 Mam jeszcze kierownice LSL pod półkę średnica 50 mm , kpl za 250 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Marzec 7, 2013 do listy powyżej dochodzą kolejne nieprzydatne mi elementy : - amortyzator tylny Ohlins - 1000 zł - koła Marchesini oba , bez tarcz - 800 zł - airbox + filtr K&N - 300 zł - zbiornik paliwa 996 - 250 zł - tylny błotnik carbonowy - 300 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Marzec 7, 2013 Przednie koło zarezerwowane . Mam jeszcze wydechy bodajże z Aprilli , montowane w steku na wzór 996 pod siedzenie . Pasują pod wyjście kolektorów ST , prawdopodobnie SS i niektórych Monsterów , tylko trochę samozaparcia z zamontowaniem pod zadupek ;) Rury z nierdzewki , prawa ma ślady po przewrotce w żwir ale z pewnością da się spolerować . Trochę muszę uporządkować wątek więc jeszcze raz : -wydechy ( to co na zdjęciu ) - 400 zł -siodełko tył - 150 zł -stelaż tył wraz z dolnym plastikiem ( odcięty z ST ) - 100 zł -mocowanie przedniego reflektora ze wzmocnieniami ( pod lustra ) - 250 zł -zbiornik paliwa ST bez pompy ( mała wgniotka) - 100 zł -kierownice LSL clipon średnica 50 mm - 250 zł -- amortyzator tylny Ohlins - 1000 zł - koła Marchesini oba , bez tarcz - 800 zł przód zarezerwowany - airbox + filtr K&N - 300 zł - zbiornik paliwa 996 - 250 zł - tylny błotnik carbonowy - 300 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Marzec 7, 2013 Tak wydechy wyglądały z oryginalnym tyłem , Trzeba skrócić rury i dorobić boczne uchwyty :D Dzięki za fotki Mareczku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Marzec 8, 2013 Po konsultacji z MarkiemSt , w tylnym amortyzatorze warto by było zrobić serwis albo przynajmniej uzupełnić gaz . Co prawda on podczas jazdy tego nie czuł ale w trakcie regulacji wyszło że siła dobicia jest słabsza . Tak więc opuszczam na serwis i cena wynosi 700 zł :D -wydechy ( to co na zdjęciu ) - 400 zł -siodełko tył - 150 zł -stelaż tył wraz z dolnym plastikiem ( odcięty z ST ) - 100 zł -mocowanie przedniego reflektora ze wzmocnieniami ( pod lustra ) - 250 zł -zbiornik paliwa ST bez pompy ( mała wgniotka) - 100 zł -kierownice LSL clipon średnica 50 mm - 250 zł - koła Marchesini oba , bez tarcz - 800 zł przód zarezerwowany - airbox + filtr K&N - 300 zł - zbiornik paliwa 996 - 250 zł - tylny błotnik carbonowy - 300 zł sprzedany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Marzec 9, 2013 Poszukaj czy lusterek gdzieś nie masz do 996 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Marzec 9, 2013 Poszukaj czy lusterek gdzieś nie masz do 996 No niestety oryginałów nie mam , są takie jak na pierwszym zdjęciu tego wontku , prawe trochę podrapane więc raczej do malowania . Mogę Ci podrzucić w cenie wysyłki ;) jak krztałt nie przeszkadza . -wydechy ( to co na zdjęciu ) - 400 zł -siodełko tył - 150 zł -stelaż tył wraz z dolnym plastikiem ( odcięty z ST ) - 100 zł -mocowanie przedniego reflektora ze wzmocnieniami ( pod lustra ) - 250 zł -zbiornik paliwa ST bez pompy ( mała wgniotka) - 100 zł -kierownice LSL clipon średnica 50 mm - 250 zł - koła Marchesini oba , bez tarcz - 800 zł sprzedany - airbox + filtr K&N - 300 zł - zbiornik paliwa 996 - 250 zł - tylny błotnik carbonowy - 300 zł sprzedany - amortyzator Ohlins tył - sprzedany - reflektor ( prawy uszkodzony ) sprzedany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach