Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
mateuss

Kombinezon motocyklowy 4SR RR czarny rozm. 50

Polecane posty

Sprzedam dwuczęściowy spinany kombinezon skórzany 4SR (czeski)

Kombi kupione chyba w e wrześniu 2011 roku w Ścigacz.pl (posiadam i dołączam rachunek)

Użytkowany tak naprawdę jeden sezon (głównie rekreacyjne wycieczki z parkingu do serwisu ), parę razy był na torze w Radomiu.

Miałem na nim trzy niegroźne wywrotki - drobne otarcia na łokciach widoczne na zdjęciach. Ponadto lekko rozdarta kieszeń wewnętrzna.

Solidny kombinezon z dobrymi protektorami oraz suwakami YKK

Rozmiar 50.

Do przymierzenia w Wawie.

Cena 950 pln. Dodaję siuwaks do pielęgnacji skór.

Wysyłka kurierem lub odbiór osobisty

Link z opisem:

http://sklep.scigacz.pl/kombinezon-dwuc ... =1594_1601

post-337-1366039068,1058_thumb.jpg

post-337-1366039068,2877_thumb.jpg

post-337-1366039068,4709_thumb.jpg

post-337-1366039068,6548_thumb.jpg

post-337-1366039068,8342_thumb.jpg

post-337-1366039069,0388_thumb.jpg

post-337-1366039069,1971_thumb.jpg

post-337-1366039069,3758_thumb.jpg

post-337-1366039069,5329_thumb.jpg

KGr    1

Ja ze swojej strony dodam, ze jezdze w kurtce tejze firmy i po jednym sezonie jestem z niej naprawde zadowolony. Cenowo nie sa juz tak atrakcyjne jak jeszcze pare latek wstecz, ale w dalszym ciagu jakosc w stosunku do ceny pozytywnie zaskakuje. Takze jak ktos szuka fajnego kombiaka, to tym raczej na pewno sie nie zawiedzie :)

Pytanie o optymalne wymiary "zawodnika" do tego kombiaczka. Wiem, że to 50 ale przeróżnie to z tą rozmiarówką bywa.

Zupełnie nie wiem w jaki trynd bracia pepiki z 4SR się wpasowują, czy jak niektóre włoskie marki lekko zaniżone, czy raczej jak skandynawskie (np. Halvarssans - szyte na vikingów) 1-2 nr zawyżone.

Ja aktualnie mam kombiaka FLM Greyhound kurtka 50, spodnie 48 i jest w całości mocno dopasowany (z żółwikiem Dainese pod spodem) Mam 175cm, klatka 105, 66-69kg.

KGr    1

Ja mam 182, raczej filigranowej budowy nie jestem, pod kurtka miesci mi sie jakas bluza i zolw i jest wygodnie. Rozmiar kurtki jest 50. 52 bylo wyraznie za duze...

Pytanie o optymalne wymiary "zawodnika" do tego kombiaczka. Wiem, że to 50 ale przeróżnie to z tą rozmiarówką bywa.

Zupełnie nie wiem w jaki trynd bracia pepiki z 4SR się wpasowują, czy jak niektóre włoskie marki lekko zaniżone, czy raczej jak skandynawskie (np. Halvarssans - szyte na vikingów) 1-2 nr zawyżone.

Ja aktualnie mam kombiaka FLM Greyhound kurtka 50, spodnie 48 i jest w całości mocno dopasowany (z żółwikiem Dainese pod spodem) Mam 175cm, klatka 105, 66-69kg.

Hej,

Ja mam 186cm wzrostu, w porywach ważyłem do 84 kilo i kombinezon był dopasowany mocno. Ochraniacze były na swoim miejscu, pod spód zawsze ubierałem bieliznę termoaktywną. Nie zakładałem żółwia choć myślę że by się zmieścił - w klatce piersiowej było luzu trochę.

Na stronce ścigacz.pl jest rozmiarówka wypisana (w zdjęciach kombinezonu)

Najlepiej byłoby się umówić i byś przymierzył.

się przymierzam do tego zestawy bo recenzje ma fajne, a w tekstylu już nie chce po tym jak wygląda kurtka po drobnej glebie,

ale w twój chyba mój mięsień nie wejdzie :D

...ja z kolei myślę, że na mnie będzie dużo za duży, skoro na +11cm i +18kg był OK. Powinienem celować jednak w 48 jeśli o 4SR idzie.

Z 2 str coraz częściej zastanawiam się nad szyciem w: www.ixspid.pl lub www.psihubik.cz/en

Opinie użytkowników co do jakości b dobre, choć to oczywiście większy pieniążek, ale możliwość konfiguracji ogromna zwłaszcza w przypadku tej 2-giej (kangur, kevlar, węgiel itp) Myślę nad czymś z lepszą wentylacją niż pełna skóra (więc perforacje) i najlepiej wypinaną w całości podpinką, żeby przeprać od czasu do czasu...

Rynek jest na tyle bogaty, że co kto woli...

Ta oferta jest skierowana raczej do ludzi, którzy zastanawiają się czy kupić jakiś tani shit nowy... gdzie zamki rozpadają się przy 1 użyciu czasem, (bern... :D )

Oferta nadal aktualna, niebawem trafi na allegro.

Akurat dla mnie mógłby być i rozmiar 52 ale jestem b. szczupły i 52 na mnie wisiała... choć na długość może byłaby lepsza z 4sr...

Po prostu warto przymierzyć :)

Gdybym tylko miał więcej gotówki to by już u mnie kombinezon leżał w szafie, bo rozmiar prawie idealny :evil:

Gdybym tylko miał więcej gotówki to by już u mnie kombinezon leżał w szafie, bo rozmiar prawie idealny :evil:

Jeśli bardzo Ci zależy i wiesz, że w najbliższym czasie możesz nadrobić zaległości - zadzwoń do mnie - pogadamy i pomyślimy nad tematem.

Mi się nie śpieszy ze sprzedażą, mogę poczekać

Właśnie jestem akurat w kiepskiej sytuacji. Wcześniej studiowałem dziennie, a w weekendy pracowałem, lecz z pewnych przyczyn musiałem z pracy dorobkowej zrezygnować. Aktualnie nie mam większych dochodów i sam nie wiem czy będe miał na paliwo niestety... Ciągle czegoś szukam żeby parę dodatkowych groszy w miesiącu wpadło. Jak coś znajdę to się zgłoszę jeśli oferta będzie jeszcze aktualna.

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.