chopper86 0 Napisano Styczeń 17, 2013 A więc sprzedam swoją maszynę garagową mam ją od 4lat działał super do nie dawna mało w nią ostatnio grałem praktycznie z dobry rok stała,włączyłem rozgrzała się i dawaj do zabawy a tu pstryk i ekran zgasł;/dźwięk jest słychać że wszystko działa ale nic nie widać:/ja dałem za nią 3400zł z racji że teraz nie działa jak ją kupowałem to cena 1500zł chyba będzie oki.Nie znam się na eletkrowni więc tego nie tykam bo całkiem coś załatwię:/nie wiem może to bezpiecznik albo co.Więcej info na pw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alfone 0 Napisano Styczeń 17, 2013 Żeby zagrać trzeba pieniążka wrzucić? :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chopper86 0 Napisano Styczeń 17, 2013 hahah nie system jest odłączony:)ale jeśli chciało by się skarbone to można podłączyć od nowa układ naliczania złotówek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kuchar 0 Napisano Styczeń 17, 2013 Tez mam kolekcje fliperów ... ale nie są na sprzedaż. Gratuluję zabawki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alfone 0 Napisano Styczeń 17, 2013 Pamiętam dawno temu jak na takim pocinałem na dworcu głównym w Krakowie, moja głowa lekko dosięgała "klawiatury" :lol: Fajna zabawka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chopper86 0 Napisano Styczeń 17, 2013 No właśnie wiem że fajna też zawsze chciałem taką mieć w domu:)no wuala:)ale nie mam teraz zupełnie na to czasu od stania coś rozleciało więc lepiej może komuś się to przyda niż ma niszczeć od nie używania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach