plpt 0 Napisano Styczeń 24, 2013 Kupię - dekiel sprzęgła od suchara :) Otóż lekki pomysł się zrodził i chciałbym go zastosować... a potem to już zależy jak wyjdzie...:) Wiem że nowy kosztuje 250zł, ale i tak chciałem takowy pomalować, powycinać i jeszcze inne przykrości mu porobić, więc taki zwykły, używany, co komuś został po kupieniu czegoś fajnego, albo używa go jako miski dla psa czy po prostu mu się wala po garażu - nie pogardzę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Styczeń 24, 2013 Kupię - dekiel sprzęgła od suchara :) Otóż lekki pomysł się zrodził i chciałbym go zastosować... a potem to już zależy jak wyjdzie...:) Wiem że nowy kosztuje 250zł, ale i tak chciałem takowy pomalować, powycinać i jeszcze inne przykrości mu porobić, więc taki zwykły, używany, co komuś został po kupieniu czegoś fajnego, albo używa go jako miski dla psa czy po prostu mu się wala po garażu - nie pogardzę :) Ja byc moze bede mogl ci tu posluzyc pomoca i nie bedzie wypadalo mi wziac od ciebie za niego kasy, dlatego ze swojego czasu dostalem wlasnie taki dekiel od korkira. Tyle tylko ze dekielek jeszcze sie robi, i dopoki nie bede znal efektu koncowego, to nie wiem czy nie bede sam potrzebowal - a noz wyjdzie mi moje wycinanie raczej szpetnie :) Takze jak nic nie znajdziesz do marca (caly luty jestem poza zasiegiem radaru), to odezwij sie, zobaczymy co sie da zrobic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Styczeń 24, 2013 No mam nadzieję że wam wyjdzie ! przez co może poszerzę swoją twórczość :) Pochwal się może, jakie będziesz to mieć zrobione ;) A Ty też z tej ekipy pływającej ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Styczeń 24, 2013 No mam nadzieję że wam wyjdzie ! przez co może poszerzę swoją twórczość :) Pochwal się może, jakie będziesz to mieć zrobione ;) A Ty też z tej ekipy pływającej ? ;) Pochwale sie na pewno :] Podokumentowalem nawet troche zdjeciami proces dziurawienia, wiec opisze - moze komus sie moje doswiadczenia przydadza. I nie, nie z ekipy plywajacej :) Wrecz przeciwnie - nie do pracy a na (mam nadzieje ze zasluzony:P) urlop :) Tyle ze wzgledu na charakter i cel, bede raczej trudno osiagalny :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Styczeń 24, 2013 Pochwal się, kto dziuruje ;) Bo ja chce szybę zamontować do tego ( tak jakoś sobie ubzdurałem żeby wszędzie szyby montować ;) ) No a jakiś projekt ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Styczeń 24, 2013 Pochwal się, kto dziuruje ;) Bo ja chce szybę zamontować do tego ( tak jakoś sobie ubzdurałem żeby wszędzie szyby montować ;) ) No a jakiś projekt ? ;) No kto dziuruje, kto? Oczywiscie, ze ja! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach