Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
ptysiornia

[S] Fiat Bravo 1,9 Multijet '10

Polecane posty

Mam do sprzedania moje Bravo. Kupiłem go w salonie jako nowy w grudniu 2010 i jeździłem do niedawna, aż kupiłem sobie inne auto ;-) Razem przejechaliśmy ~28 000 km (udokumentowane, nie kręcone, nie kombinowane). Auto jest BEZWYPADKOWE, za co ręczę głową (choć było dwa razy u lakiernika - szczegóły na PW).

Parę słów o samochodzie:

* silnik diesel 1,9 MultiJet 120 KM (bez DPFa)

* wersja wyposażenia Estiva Blue&Me, która obejmuje m. in.:

- ABS

- 4 poduszki

- klimatyzacja automatyczna dwustrefowa (po faszystowsku KLIMATRONIC)

- komputer pokładowy

- zestaw głośnomówiący Blue&Me ze sterowaniem głosowym, sterowaniem w kierownicy i wejściem USB kompatybilnym z Ajfonem/Ajpadem

- kierownica i lewarek zmiany biegów pokryte skórą

- el. szyby przednie i lusterka

- doświetlanie zakrętów przy pomocy reflektorów przeciwmgłowych

- lakier metalizowany

*moje auto ma dodatkowo:

- hak holowniczy Thule założony w ASO, wpisany do książki gwarancyjnej i dowodu (służył tylko i wyłącznie do wożenia na przyczepie wściekłej włoskiej dziwki Tuono)

- felgi aluminiowe 16' Dezent model N

- 2 komplety opon, letnie Uniroyal RainSport 2 i zimowe Michelin Alpin A4 w rozmiarze fabrycznym 205/55 R16 (łącznie mają ok 20 tys km przebiegu)

- bagażnik dachowy aluminiowy, używany jeden raz przez tydzień, podczas wyjazdu do Austrii na narty

Bardzo ważna informacja: samochód jest na fabrycznej gwarancji do grudnia 2013!

Auto jest bardzo ekonomiczne - jeżdżąc po Warszawie spala średnio 7-7,2 l/100 km (beż ściemy, przy normalnej dość dynamicznej jeździe), w trasie 6 l/100 km też przy dynamicznej jeździe (choć można zejść poniżej 5, sprawdzałem).

Z racji tego, że lubię swoje pojazdy, to olej wymieniałem mu co 10 000 km, a nie co 30 000 km jak zaleca producent - jest to udokumentowane wpisami w książce gwarancyjnej.

Bravo od nowości mieszka sobie u mnie w ogrzewanym garażu i poza garażem spędziło może łącznie ok 30 noclegów (wyjazd na narty i działka). Teraz też tam stoi porzucone przeze mnie, bo mam zajawkę na jazdę nowym autem i czeka sobie cichutko w kąciku na nowego właściciela :-(

Aha, kolor jedyny (dla mnie) słuszny - czarny metalic, czy tam perła. Czort go wie ;-)

Cena ~40 000,- - wystawiam fakturę.

Zainteresowanych zapraszam do kontaktu telefonicznego pod nr 501 014 872.

Pozdrawiam

PS

Ogłoszenia na portalach aukcyjnych i innych jeszcze nie dawałem. Jak ktoś się zainteresuje i mnie zmobilizuje to zrobię mu sesję foto :-)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.