Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
bartekpartek

Monster 600

Polecane posty

Zastanawiać powinien fakt "bezwypadkowości" i malowania zbiornika. Widać nieoryginalne końcówki kierownicy, lusterka, kierunkowskazy, ale to raczej kosmetyka

Niby ladny i czysty ale...

Co jest z tym kloszem przedniej lampy ??? jakiś matowy, ta tylna lampa to tez dziwnie spasowana, no i rama, kola, pałąk łączący ramę z wahaczem, polki, golenie lagow, wahacz i nawet śrubki do wahacza do naciągu łańcucha, wszystko widać ma bardzo podobny kolor, a np lagi i sety widać ze to aluminium, może to tylko efekt zdjęć robionych w słońcu ale trzeba na to zwrócić uwagę przy oględzinach, zbiornik ewidentnie szpachlowany, szczególnie lewa strona, dekle silnika i osłony pasków tez malowane

najpierw oglądałem zdjęcia a teraz przeczytałem opis, moto jest 60 km ode mnie, włos się jeży czytając taki opis, chętnie bym tam pojechał i zobaczył te moto z bliska

chętnie bym tam pojechał i zobaczył te moto z bliska

Byłbym niezmiernie wdzięczny :- ) ! Ja niestety mam ekstremalnie daleko na same oględziny ..

Może mi się dzisiaj uda to się podzielę - ja mam 5 może 7 km :D

Super, to czekam na dobre wieści bom się trochę przestraszył powyższymi postami. :lol: ..

Pan sprzedawca obecnie jest we Włoszech i wróci ok. piątku , wtedy chętnie motocykl pokaże .Dowiedziałem się tylko tyle że Monster odkupiony z włoskiego salonu . Musisz kilka dni poczekać :D

Byłem dzisiaj zobaczyć motocykl . Faktycznie kupiony przez włoski salon , posiada rachunek z 04.12r na wymianę oleju , filtrów oleju , paliwa i powietrza i jeszcze coś . Motocykl niemalowany aczkolwiek widać ślady na słabej , ducatowej powłoce lakierniczej . Wyłażą ślady korozji na ramie , przetarcia od butów na setach i chyba od kamyczków na lagach . Biały nalot w reflektorze spowodowany zakończeniem żywota zarówki spokojnie usuniesz . Zauważyłem pęknięcie osłony paska rozrządu drugiego cylindra spowodowane zbyt mocnym dokręceniem śruby . Opony całkiem ładne , jeszcze pojeżdzisz - prod . 07 r. Tarcze hamulcowe . ok . Jest też wgniotka na lewym tłumiku od jakiejś parkingówki .

Motocykl po chwili kręcenia odpalił , ponoć ostatnio pracował w listopadzie . Z silnika nie dochodziły żadne niepokojące dzwięki , pracował równo aczkolwiek ma za małe obroty na biegu jałowym .

Ogólnie nie jest żle , wygląda jak 14-to letni motocykl który trzeba by było dopieścić , odświerzyć a najlepiej pomalować chyba że Ci to nie przeszkadza .

Starałem się ująć na fotach rażące mnie szczegóły . Jak co to pytać .

Pozdro :D

post-392-1366039157,9416_thumb.jpg

post-392-1366039158,0721_thumb.jpg

post-392-1366039158,1432_thumb.jpg

post-392-1366039158,2252_thumb.jpg

post-392-1366039158,3068_thumb.jpg

post-392-1366039158,3803_thumb.jpg

post-392-1366039158,4734_thumb.jpg

post-392-1366039158,5749_thumb.jpg

post-392-1366039158,6572_thumb.jpg

post-392-1366039158,7627_thumb.jpg

post-392-1366039158,842_thumb.jpg

post-392-1366039158,9308_thumb.jpg

post-392-1366039159,0895_thumb.jpg

post-392-1366039159,1766_thumb.jpg

post-392-1366039159,2518_thumb.jpg

i za taką pomoc ... normalnie dziekowac należy w ilościach odpowiednich.

Stare czasy wracają

Czy ktoś oprócz jakitaki miał okazję przyjrzeć mu się dokładnie? Jakie wrażenia z jazdy testowej? Bo widzę, że coś długo już wisi to ogłoszenie. Oglądałem już trzy Monsterki i każdy z nich miał jakiś mankament. Powoli tracę wiarę w to czy są jeszcze jakieś porządne egzemplarze M600 :).

Ja go widziałem. Nic prócz tego co napisał Jakitaki nie mam do dodania. Zdjęcia które zrobiłem w sumie też nie ujęły niczego więcej. Na jazdę testową było jeszcze za zimno a do tego zaczęło padać więc zrezygnowałem z tej przyjemności. Motor odpalił po chwili kręcenia, miał rozładowany akumulator. Sprzedawca wydaje się uczciwy, a z umówieniem się na oględziny nie było problemu. Jeśli jest w kraju to można się z nim dogadać w kwestii transportu.

Btw. Które monsterki oglądałeś? Możesz napisać na PW żeby nie robić offtopu ;-)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.