bartekpartek 0 Napisano Luty 18, 2013 Ktokolwiek wie/ może coś nadmienić na temat tego egzemplarza? http://otomoto.pl/ducati-monster-600-da ... 06252.html Pozdrawiam, B. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unearth 0 Napisano Luty 18, 2013 Zastanawiać powinien fakt "bezwypadkowości" i malowania zbiornika. Widać nieoryginalne końcówki kierownicy, lusterka, kierunkowskazy, ale to raczej kosmetyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kriss85 0 Napisano Luty 18, 2013 Niby ladny i czysty ale... Co jest z tym kloszem przedniej lampy ??? jakiś matowy, ta tylna lampa to tez dziwnie spasowana, no i rama, kola, pałąk łączący ramę z wahaczem, polki, golenie lagow, wahacz i nawet śrubki do wahacza do naciągu łańcucha, wszystko widać ma bardzo podobny kolor, a np lagi i sety widać ze to aluminium, może to tylko efekt zdjęć robionych w słońcu ale trzeba na to zwrócić uwagę przy oględzinach, zbiornik ewidentnie szpachlowany, szczególnie lewa strona, dekle silnika i osłony pasków tez malowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kriss85 0 Napisano Luty 18, 2013 najpierw oglądałem zdjęcia a teraz przeczytałem opis, moto jest 60 km ode mnie, włos się jeży czytając taki opis, chętnie bym tam pojechał i zobaczył te moto z bliska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bartekpartek 0 Napisano Luty 19, 2013 chętnie bym tam pojechał i zobaczył te moto z bliska Byłbym niezmiernie wdzięczny :- ) ! Ja niestety mam ekstremalnie daleko na same oględziny .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Luty 19, 2013 Może mi się dzisiaj uda to się podzielę - ja mam 5 może 7 km :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bartekpartek 0 Napisano Luty 19, 2013 Może mi się dzisiaj uda to się podzielę - ja mam 5 może 7 km :D Super, to czekam na dobre wieści bom się trochę przestraszył powyższymi postami. :lol: .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Luty 19, 2013 Pan sprzedawca obecnie jest we Włoszech i wróci ok. piątku , wtedy chętnie motocykl pokaże .Dowiedziałem się tylko tyle że Monster odkupiony z włoskiego salonu . Musisz kilka dni poczekać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Luty 25, 2013 Byłem dzisiaj zobaczyć motocykl . Faktycznie kupiony przez włoski salon , posiada rachunek z 04.12r na wymianę oleju , filtrów oleju , paliwa i powietrza i jeszcze coś . Motocykl niemalowany aczkolwiek widać ślady na słabej , ducatowej powłoce lakierniczej . Wyłażą ślady korozji na ramie , przetarcia od butów na setach i chyba od kamyczków na lagach . Biały nalot w reflektorze spowodowany zakończeniem żywota zarówki spokojnie usuniesz . Zauważyłem pęknięcie osłony paska rozrządu drugiego cylindra spowodowane zbyt mocnym dokręceniem śruby . Opony całkiem ładne , jeszcze pojeżdzisz - prod . 07 r. Tarcze hamulcowe . ok . Jest też wgniotka na lewym tłumiku od jakiejś parkingówki . Motocykl po chwili kręcenia odpalił , ponoć ostatnio pracował w listopadzie . Z silnika nie dochodziły żadne niepokojące dzwięki , pracował równo aczkolwiek ma za małe obroty na biegu jałowym . Ogólnie nie jest żle , wygląda jak 14-to letni motocykl który trzeba by było dopieścić , odświerzyć a najlepiej pomalować chyba że Ci to nie przeszkadza . Starałem się ująć na fotach rażące mnie szczegóły . Jak co to pytać . Pozdro :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Luty 25, 2013 i reszta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Luty 27, 2013 i za taką pomoc ... normalnie dziekowac należy w ilościach odpowiednich. Stare czasy wracają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bartekpartek 0 Napisano Luty 27, 2013 To się zgadza ! :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzech 0 Napisano Kwiecień 27, 2013 Czy ktoś oprócz jakitaki miał okazję przyjrzeć mu się dokładnie? Jakie wrażenia z jazdy testowej? Bo widzę, że coś długo już wisi to ogłoszenie. Oglądałem już trzy Monsterki i każdy z nich miał jakiś mankament. Powoli tracę wiarę w to czy są jeszcze jakieś porządne egzemplarze M600 :). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SticV 0 Napisano Kwiecień 28, 2013 Ja go widziałem. Nic prócz tego co napisał Jakitaki nie mam do dodania. Zdjęcia które zrobiłem w sumie też nie ujęły niczego więcej. Na jazdę testową było jeszcze za zimno a do tego zaczęło padać więc zrezygnowałem z tej przyjemności. Motor odpalił po chwili kręcenia, miał rozładowany akumulator. Sprzedawca wydaje się uczciwy, a z umówieniem się na oględziny nie było problemu. Jeśli jest w kraju to można się z nim dogadać w kwestii transportu. Btw. Które monsterki oglądałeś? Możesz napisać na PW żeby nie robić offtopu ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach