KingRider 0 Napisano Marzec 4, 2013 Bardzo pilnie sprzedam mojego Dukata. - opony Pirelli Diablo Strada, stan bdb - manetki Rizoma - klamki sprzęgła i hamulca TiTaX - wymieniony filtr paliwa i powietrza - roczne świece champion - akumulator 3 letni Yuasa stan bdb - co sezon wymieniany olej wraz z filtrem Shell Advance - paski sprawdzane dwa razy do roku - motocykl miał skasowane błędy bodajże 2 lata temu na jakimś desmomeetingu, ale tragedii w błędach nie było - zarejestrowany, jestem drugim właścicielem w pl - napęd wzmocniony dida "złoty" stan bdb Wsiadać i jechać. W zeszłym sezonie wyjechałam tylko raz na Desmomeeting otwarcie sezonu. Trzy razy wyjechałam w koło komina i gleba parkingowa przed garażem. W motocyklu nic poważnego nie zostało uszkodzone, oprócz zbitego lusterka (gdzie i tak miały być zmienione) i owiewki. Z tego względu owiewki są zdjęte i przygotowane do malowania. Motocykl nigdy mnie nie zawiódł, silniczek chodzi pięknie. Jeśli ktoś jest nadgorliwy może zrobić regulację zaworów. To nie motocykl z salonu i pewnie jakieś mankamenty ma jednak 14 lat robi swoje, ale warty zakupu. Bardzo zależy mi na sprzedaży, więc rozważę każdą propozycję. Moja cena wywoławcza to 7.500,- możemy się dogadać. Acha, na fotkach jeszcze nie ma klamek i manetek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quartt 0 Napisano Marzec 7, 2013 Cześć Kinga, mam pytanie, czy motocykl ma suche sprzeglo ? Szukam bazy do cafe więc wstępnie jestem zainteresowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zulus 1 Napisano Marzec 7, 2013 Witaj kolego. Ducati supersport nie posiada suchego sprzęgła. Trochę do poczytania :) http://www.motocyklistki.pl/artykuly-re ... rsport-750 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amil 0 Napisano Marzec 13, 2013 W zaden sposob nie moge sie z Kinga skontaktowac, mail, wiadomosc PW, facebook. Moze ma ktos nr telefonu? Mam kase i chce ten motur :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ArturN 0 Napisano Marzec 13, 2013 napisałem ci priv może ten nr jeszcze aktualny, pzdr ...numer aktualny kontaktuj się z Kingą na numer z priv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingRider 0 Napisano Marzec 30, 2013 Wciąż aktualne... http://allegro.pl/show_item.php?item=3142180072 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach