Marekst4s 0 Napisano Marzec 5, 2013 Oglądał ktoś może te dziewiątki bo przeraża mnie trasa 600 km w ciemno? http://otomoto.pl/ducati-999-M3531599.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Marzec 6, 2013 Prawdę mówiąc nie wiem, dokładnie czy to ten, ale nasz znajomek/konkurent z motocrossu ze pn.wsch. Polski, miał takie same 999, a to porządny gość chyba kitu by nie wystawiał, mało jeździ, bo dużo w MX się udziela, raz tylko był na torze w Kownie, mój brat objeżdżał go DRZ 400 :mrgreen: ... Jeśli będziesz dzwonić i zapytasz o motocross, a chłopak potwierdzi znaczy, że chodzi o te same 999, w innym wypadku o kogoś innego... Sorki, ale nie pamiętam jego imienia, mój brat go lepiej zna... Pozdr. J-999 P.S. Maniek ma na handełe porządne 999...po lifcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marekst4s 0 Napisano Marzec 6, 2013 Prawdę mówiąc nie wiem, dokładnie czy to ten, ale nasz znajomek/konkurent z motocrossu ze pn.wsch. Polski, miał takie same 999, a to porządny gość chyba kitu by nie wystawiał, mało jeździ, bo dużo w MX się udziela, raz tylko był na torze w Kownie, mój brat objeżdżał go DRZ 400 :mrgreen: ...Jeśli będziesz dzwonić i zapytasz o motocross, a chłopak potwierdzi znaczy, że chodzi o te same 999, w innym wypadku o kogoś innego... Sorki, ale nie pamiętam jego imienia, mój brat go lepiej zna... Pozdr. J-999 P.S. Maniek ma na handełe porządne 999...po lifcie Dzięki ! Dzwoniłem tam i moto ma trzeciego właściciela i po małym ślizgu poprzedni gośc przemalował z żółtego na czerwony :roll: A za 16 tyś. to nie mam zbytnio wielkiego wyboru, trzeba czekac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach