KGr 1 Napisano Marzec 6, 2013 Nauczony doświadczeniem sprzed kilku miesiecy, kiedy to przepychałem po garazu swoja Yamahe i puściłem w diabły przedni błotnik przy pomocy blokady na tarcze, zdewastowałem wlasnie błotnik swojego M w dokładnie ten sam sposób... IQ ameby normalnie :/ Ma ktos moze taki element na zbyciu? Moze byc do malowania, byle cały i nie drogo :) Najchetniej wersja ABS, ale z mocowaniami jakos sobie od biedy poradze. K. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Truten 0 Napisano Marzec 6, 2013 Błotnik pewnie da radę polepić :D Kup na przyszłość blokadę z piszczałką, zapobiega zazwyczaj takim sytuacjom ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Marzec 7, 2013 Błotnik pewnie da radę polepić :D Kup na przyszłość blokadę z piszczałką, zapobiega zazwyczaj takim sytuacjom ;) Do obydwu podpunktow - taki mam zamiar :) A do tego czasu blokada chyba jednak laduje w szufladzie :P Wole dokupowac do dukacika nowe dodatki zamiast nowych blotnikow :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach