Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
jacaszef

Sprzedam Monstera 620

Polecane posty

Ciężka decyzja ale niestety muszę się pożegnać na 2-3 sezony ze wszystkim, co generuje koszty celem uniknięcia dziadowskich oszczędności.

Do sprzedania jest Monster Żółtek 620 pierwsza rejestracja 2004, rok produkcji po VIN`ie 2002. Moto z Anglii.

Kupiony 3 sezony temu od pewnego sympatycznego poznaniaka, który stargał go z Anglii za pośrednictwem firmy specjalizującej się w takich manewrach. Przed zakupem przebadany od a do z przez Macieja, któremu moto jest znane, gdyż tylko u niego były robione jakiekolwiek czynności. Postaram się jak najbardziej obiektywnie wskazać wady i zalety mego potwora:

1. plusy:

-regularnie i kompleksowo serwisowany w HRG, zawsze olej przed zimą wymieniony,

- w zeszłym roku nowe Diablo Strada z zeszłorocznym DOT`em,

- w zeszłym roku nowe paski, kupione od plpt, zrobione w HRG,

- dwa sezony temu wymienione akumulator, sprzęgło oraz regulowane zawory,

- Termisy w idealnym stanie,

- trochę carbonu tu i ówdzie ;)

2. minusy:

- odłazi farba z silnika - anglik,

- mała wgniotka na baku z prawej strony - moja sprawka, piasek przed czerwonym światłem i mniej niż 200 km doświadczenia na moto - są crashpady więc zero tragedii, poprawka dla estety

3. W tym sezonie do zrobienia:

- klocki przód - w zeszłym roku wymieniłem na niby dedykowane brembusy, ale coś mi się wydaje, że jakby były dedykowane, to by tak kure*wsko nie piszczały,

- po bożemu luzy trzeba obadać.

Foty w tygodniu wrzucę, stoi w ciepłym garażu przykryty, a decyzja o wystawieniu jest podyktowana impulsem, pomyślałbym jeszcze 3 minuty i bym zrezygnował. Naprawdę uwielbiam to cudo.

Mam do niego wszystko co wyszło z fabryki - 2 komplety kluczy z alarmem, czerwony serwisowy, książkę serwisową, instrukcję, kartę kodową i tonę faktur.

Cena 12.000 zł i nie podlega najmniejszej negocjacji. Jak ktoś będzie zainteresowany zapraszam po nr na PW.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.