jacaszef 0 Napisano Marzec 10, 2013 Ciężka decyzja ale niestety muszę się pożegnać na 2-3 sezony ze wszystkim, co generuje koszty celem uniknięcia dziadowskich oszczędności. Do sprzedania jest Monster Żółtek 620 pierwsza rejestracja 2004, rok produkcji po VIN`ie 2002. Moto z Anglii. Kupiony 3 sezony temu od pewnego sympatycznego poznaniaka, który stargał go z Anglii za pośrednictwem firmy specjalizującej się w takich manewrach. Przed zakupem przebadany od a do z przez Macieja, któremu moto jest znane, gdyż tylko u niego były robione jakiekolwiek czynności. Postaram się jak najbardziej obiektywnie wskazać wady i zalety mego potwora: 1. plusy: -regularnie i kompleksowo serwisowany w HRG, zawsze olej przed zimą wymieniony, - w zeszłym roku nowe Diablo Strada z zeszłorocznym DOT`em, - w zeszłym roku nowe paski, kupione od plpt, zrobione w HRG, - dwa sezony temu wymienione akumulator, sprzęgło oraz regulowane zawory, - Termisy w idealnym stanie, - trochę carbonu tu i ówdzie ;) 2. minusy: - odłazi farba z silnika - anglik, - mała wgniotka na baku z prawej strony - moja sprawka, piasek przed czerwonym światłem i mniej niż 200 km doświadczenia na moto - są crashpady więc zero tragedii, poprawka dla estety 3. W tym sezonie do zrobienia: - klocki przód - w zeszłym roku wymieniłem na niby dedykowane brembusy, ale coś mi się wydaje, że jakby były dedykowane, to by tak kure*wsko nie piszczały, - po bożemu luzy trzeba obadać. Foty w tygodniu wrzucę, stoi w ciepłym garażu przykryty, a decyzja o wystawieniu jest podyktowana impulsem, pomyślałbym jeszcze 3 minuty i bym zrezygnował. Naprawdę uwielbiam to cudo. Mam do niego wszystko co wyszło z fabryki - 2 komplety kluczy z alarmem, czerwony serwisowy, książkę serwisową, instrukcję, kartę kodową i tonę faktur. Cena 12.000 zł i nie podlega najmniejszej negocjacji. Jak ktoś będzie zainteresowany zapraszam po nr na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jacaszef 0 Napisano Marzec 10, 2013 Jedno zeszłoroczne odkopałem, nie mogę edytować dlatego jedno pod drugim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach