bdlk 0 Napisano Marzec 11, 2013 Siema, zastanawiam się nad większym monsterem i wpadł mi w oko taki: http://otomoto.pl/ducati-916-monster-s4-M3534481.html myślicie, że duże koszty naprawy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Marzec 11, 2013 Po zdjeciach ciezko powiedziec (i chyba kazdy ci odpowie tak samo). Jezeli byloby tylko to co widac, to chyba bardziej cierpliwosci niz kasy bedzie potrzeba. Natomiast co mu sie stalo ze z obu stron ma manety "obdarte"? Czy jest prosty? Czy nie bedzie kosztownych "niespodzianek"? Tego bez fachowych ogledzin sie nie dowiesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Marzec 11, 2013 ....Natomiast co mu sie stalo ze z obu stron ma manety "obdarte"? ..... Nie zmieścił się pod wiaduktem 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Marzec 11, 2013 ....Natomiast co mu sie stalo ze z obu stron ma manety "obdarte"? ..... Nie zmieścił się pod wiaduktem 8-) I wszystko jasne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bdlk 0 Napisano Marzec 11, 2013 No właśnie się też nad tym zastanawiałem jak to możliwe że obie strony tak od przodu, będę musiał zadzwonić. Tak mi się rzuciło w oczy, że sety są całe, podobnie jak od skrzyni biegów i hamulca. Pomyślałem, że jakby był robiony to skończyli by też kierownicę hehe Z drugiej strony piszą, że nowy lakier więc mógł cały latać ;] Liczyłem bardziej, że znajdzie się na forum właściciel :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach