Amil 0 Napisano Marzec 19, 2013 kolejny ktory znalazlem http://otomoto.pl/ducati-monster-750-dark-M3561629.html opis mnie mdli :) Ktos zna sprzeta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Marzec 19, 2013 Ja się już o niego kiedyś pytałem i po dziś dzień nie uzyskałem odpowiedzi. W każdym razie już trochę wisi co wcale nie musi nic znaczyć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bartekpartek 0 Napisano Marzec 25, 2013 podbijam, może ma ktoś możliwość spojrzeć na sztukę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amil 0 Napisano Marzec 25, 2013 podbijam, może ma ktoś możliwość spojrzeć na sztukę ? Z tego co mi kumpel powiedzial to na bank przedni zawias jest nie od niego (nowszy). Wiec trzeba byc ostroznym. Co oczywiscie moze byc tez zaleta :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Marzec 25, 2013 Google pokazuje, ze M750 Dark przewaznie mial jedna tarcze z przodu (nie wdawalem sie w lata produkcji etc), ale tez pokazuje, ze rama byla czarna. Wiec albo to nie jest wcale Dark, albo ktos bardzo chcial oddarkowac darka - co w przypadku ducati jakos bardzo by mnei nei dziwilo, biorac pod uwage ile ram zostalo juz nawet tu na forum pomalowanych na inne kolory pod gust wlascicieli :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmoradek 0 Napisano Marzec 25, 2013 Idz w stronę pojemności 900 suchar to podstawa ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach