bartekpartek 0 Napisano Marzec 27, 2013 Bardzo ładnie proszę nasze forumowe grono specjalistów o pomoc w ocenie ;-) http://otomoto.pl/ducati-620-dark-M3452004.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bartekpartek 0 Napisano Marzec 27, 2013 I jeszcze tutaj z innego portalu : https://sprzedajemy.pl/sprzedam-ducati- ... s&offset=7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Marzec 27, 2013 Gdzieś tu już przewijał. Kojarzy mi się ten stwór na baku. Ale konkretów nie podam niestety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DzikiBobr 0 Napisano Marzec 27, 2013 Kojarzę go z Allego gdy szukałem Monstera dla siebie - a było to dwie wiosny temu. Może zdążył od tego momentu zmienić właściciela a może nie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Marzec 27, 2013 Kojarzy mi się ten stwór na baku. Logo firmy Abarth? :) No na pewno nie ma wielu osob, ktore logo firmy stricte smaoachodowej (i to kojarzonej jeszcze wylacznei z fiatem) przykleiloby na baku swojego klekota :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bartekpartek 0 Napisano Marzec 27, 2013 Czyli odpuścić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 27, 2013 Czyli odpuścić ? To dlaczego ? Trzeba zobaczyć, posłuchać i wtedy decydować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Marzec 27, 2013 Czyli odpuścić ? To dlaczego ? Trzeba zobaczyć, posłuchać i wtedy decydować. +1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bartekpartek 0 Napisano Marzec 27, 2013 No tya, ale założyłem niestety pesymistycznie, że w Witkowie i okolicach nie ma żadnego forumowego, poczciwego słuchacza grającego duk silnika.. :oops: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 27, 2013 Podpowiadam: Witkowo k. Gniezna ;) A tam już lepiej z Ownerami ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bartekpartek 0 Napisano Marzec 27, 2013 20 kilosów mi jakiś kalkulator odległości pokazuje, może ktoś przejazdem zajrzy ^^ ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach