Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Zer0

Monster S4R

Polecane posty

Siemka wszystkim, dawno mnie tu nie było, ale człowiek uczy się, pracuje żeby zarobić na motocykl marzeń, a że wiosna przyszła( miejmy nadzieję, że zostanie) to szukam pierwszego motocykla. I tak szukam i szukam, czytam Wasze posty, zastanawiałem się nad Monsterem 695, ale podobno między nim a 696 jest Waszym zdaniem przepaść ( ja jako laik nie mam wiedzy na ten temat). Znalazłem takie moto : http://bikemaster.pl/?mod=sm&mid=3531#sub i wiem, że ono wisi już długo, pytanie czy jest coś z tym motocyklem nie tak czy może cena za wysoka ? Kolejne pytanie czy taki motocykl nie będzie za mocny dla mnie, jak tak to co polecacie :D A może ktoś chce sprzedać swoje maleństwo tak w granicach 15 k. Powiem Wam, że wiele uczuć wywołują we mnie te maszyny. Pomóżcie troszku .

Jeśli wiadomo, że M695, a M696 to przepaść, to interesujesz się właśnie motocyklem biegunowo odległym o 2-3 galaktyki od M695

To tak, jakbyś na pierwsze auto po kursie chciał kupić Subaru Imprezę STI !!! :D

Czyli chyba średni wybór, zastanawiam się jeszcze nad monsterem 600, na allegro jest jeden za 9,8 tys zł, na który zwróciłem uwage. Najlepsze jest to, że żeby coś kupić to musiałbym przejechać całą Polskę, co jest technicznie dosyć trudne, aczkolwiek możliwe.

Biały to dyplomata. S4R na pierwsze moto to jak czyszczenie ucha odbezpieczonym pistoletem. Szukaj 620,695 bądź 696. Zdecydowanie lepszy pomysł.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.