Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
rzepson

848 Wołomin

Polecane posty

Znalazłem takie ogłoszenie:

http://otomoto.pl/ducati-848-M3607402.html

wydaje się być świeże...

Czy ktoś ma "rzut beretem" do Wołomina bo zobaczyć w/w Ducati?

Pozd

RzepsoN

Cofam prośbę... :)

Dostałem nr VIN i tak wyglądał przez sprowadzeniem;

http://www.salvage-cars-for-sale.info/salvage/for-sale-ducati-motorcycle-2009-MTAwNDA4NDA

no to teraz bedzie mial ladnie pod gorke by go sprzedac :)

Z informacji od sprzedawcy dowiedziałem się że był sprowadzony jako lekko uszkodzony (podobno przewrócił się w kontenerze i pękła owiewka)

hmmmm a może to kontener spadł na motocykl.... ;)

No to się ktoś ładnie napracował...

Z informacji od sprzedawcy dowiedziałem się że był sprowadzony jako lekko uszkodzony (podobno przewrócił się w kontenerze i pękła owiewka)

Pokazywałeś te zdjęcia po "małej przewrotce" sprzedającemu? Ustosunkował się jakoś do tego? Ciekaw jestem.

KGr    1

Wiecie co, bez przesady z tym kontenerem... moto jest po prostu mega zdekompletowane, nie wiemy czy zostaly usuniete czesci zniszczone czy ktos go "rozkradl". Jak duza mial glebe/dzwona? Tego sie chyba nie dowiemy nijak, bo i pewnie sprzedajacy nie wie (nie da sie tego ocenic po zdjeciach na ktorych nie ma wiekszosci elementow moto!).

To co natomiast jest niepodwazalne, to jak zwykle uczciwosc sprzedajacych :)

Nie wiem, o co chodzi moto wygląda zdrowo, możnaby się pokusić o dokładniejsze sprawdzenie i go brać...

Dodam, że 90 kilka procent motocykli sprowadzonych do kraju jest po mniejszej / większej przygodzie, jak ktoś chce 100 % pewniaka to jedzie do salonu, gdzie zresztą też raz na 1000 przypadków zdarzy się motocykl salonowy, który spadł z widlaka - mój kolega kupił 10 lat temu takiego Bandita 1200.

Pozdr. J-999

Nie wiem, o co chodzi moto wygląda zdrowo, możnaby się pokusić o dokładniejsze sprawdzenie i go brać...

Dodam, że 90 kilka procent motocykli sprowadzonych do kraju jest po mniejszej / większej przygodzie, jak ktoś chce 100 % pewniaka to jedzie do salonu, gdzie zresztą też raz na 1000 przypadków zdarzy się motocykl salonowy, który spadł z widlaka - mój kolega kupił 10 lat temu takiego Bandita 1200.

Pozdr. J-999

Klokot chodzi o to, że sprzedający prawdomówność sprzedającego...Twierdził że moto podczas sprowadzenia miał tylko pękniętą owiewkę.....

może i moto wygląda zdrowo ale po co od samego początku brnąć w kłamstwo.....

Poza tym to jest ten sam sprzedawca który sprzedaje Monstera S2R http://otomoto.pl/ducati-monster-s2r-M3558503.html

o którym był oddzielny temat na forum........

Może chłopakowi chodziło o obecny stan, nie próbuję go usprawiedliwiać, po prostu mógł powiedzieć, że kupił niekompletnuy i sam go odbudował, tak jak ja kupiłem 999, w stanie sama rama bez dynama, tzn było wsio oprócz owiewek, zbiornika, tłumika i ECU( te 2 ostatnie pozycje były akcesoryjne, zap... li mi na aukcji), odbudowa kosztowała mnie tyle, że teraz mógłbym kupić 1098, ale przynajmniej wiem co mam :mrgreen: , na dodatek  "handymade"...

A wiem gdzie stoi 1198 za niewiele więcej i w dużo lepszym stanie "początkowym" niż wspomniany, nawet mam zdjęcia, ale to na priva, moto ostrzegam -nie moje.

Pozdr. J-999

Może chłopakowi chodziło o obecny stan, nie próbuję go usprawiedliwiać, po prostu mógł powiedzieć, że kupił niekompletnuy i sam go odbudował, tak jak ja kupiłem 999, w stanie sama rama bez dynama, tzn było wsio oprócz owiewek, zbiornika, tłumika i ECU( te 2 ostatnie pozycje były akcesoryjne, zap... li mi na aukcji), odbudowa kosztowała mnie tyle, że teraz mógłbym kupić 1098, ale przynajmniej wiem co mam :mrgreen: , na dodatek  "handymade"...

A wiem gdzie stoi 1198 za niewiele więcej i w dużo lepszym stanie "początkowym" niż wspomniany, nawet mam zdjęcia, ale to na priva, moto ostrzegam -nie moje.

Pozdr. J-999

czekam na priv :)

Wysłałem odnośnik do linka, bo jednak nie mam zdjęć, nie wiem jak się z tego linka pobiera...

Sorki.

Moto odpalone chodzi ładnie na Akrapkach, ale wymaga jeszcze roboty.

Pozdr. J-999

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.