rzepson 0 Napisano Kwiecień 24, 2013 Znalazłem takie ogłoszenie: http://otomoto.pl/ducati-848-M3607402.html wydaje się być świeże... Czy ktoś ma "rzut beretem" do Wołomina bo zobaczyć w/w Ducati? Pozd RzepsoN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rzepson 0 Napisano Kwiecień 24, 2013 Znalazłem takie ogłoszenie: http://otomoto.pl/ducati-848-M3607402.html wydaje się być świeże... Czy ktoś ma "rzut beretem" do Wołomina bo zobaczyć w/w Ducati? Pozd RzepsoN Cofam prośbę... :) Dostałem nr VIN i tak wyglądał przez sprowadzeniem; http://www.salvage-cars-for-sale.info/salvage/for-sale-ducati-motorcycle-2009-MTAwNDA4NDA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Kwiecień 24, 2013 hmm... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jasiu 0 Napisano Kwiecień 24, 2013 no to teraz bedzie mial ladnie pod gorke by go sprzedac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rzepson 0 Napisano Kwiecień 24, 2013 Z informacji od sprzedawcy dowiedziałem się że był sprowadzony jako lekko uszkodzony (podobno przewrócił się w kontenerze i pękła owiewka) hmmmm a może to kontener spadł na motocykl.... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jasiu 0 Napisano Kwiecień 24, 2013 jak grom z jasnego nieba :blink: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pedro 0 Napisano Kwiecień 24, 2013 może to zdjęcia motocykla przygotowanego do wysyłki po prostu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unearth 0 Napisano Kwiecień 24, 2013 No to się ktoś ładnie napracował... Z informacji od sprzedawcy dowiedziałem się że był sprowadzony jako lekko uszkodzony (podobno przewrócił się w kontenerze i pękła owiewka) Pokazywałeś te zdjęcia po "małej przewrotce" sprzedającemu? Ustosunkował się jakoś do tego? Ciekaw jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Kwiecień 24, 2013 Wiecie co, bez przesady z tym kontenerem... moto jest po prostu mega zdekompletowane, nie wiemy czy zostaly usuniete czesci zniszczone czy ktos go "rozkradl". Jak duza mial glebe/dzwona? Tego sie chyba nie dowiemy nijak, bo i pewnie sprzedajacy nie wie (nie da sie tego ocenic po zdjeciach na ktorych nie ma wiekszosci elementow moto!). To co natomiast jest niepodwazalne, to jak zwykle uczciwosc sprzedajacych :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Kwiecień 25, 2013 Nie wiem, o co chodzi moto wygląda zdrowo, możnaby się pokusić o dokładniejsze sprawdzenie i go brać... Dodam, że 90 kilka procent motocykli sprowadzonych do kraju jest po mniejszej / większej przygodzie, jak ktoś chce 100 % pewniaka to jedzie do salonu, gdzie zresztą też raz na 1000 przypadków zdarzy się motocykl salonowy, który spadł z widlaka - mój kolega kupił 10 lat temu takiego Bandita 1200. Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rzepson 0 Napisano Kwiecień 25, 2013 Nie wiem, o co chodzi moto wygląda zdrowo, możnaby się pokusić o dokładniejsze sprawdzenie i go brać... Dodam, że 90 kilka procent motocykli sprowadzonych do kraju jest po mniejszej / większej przygodzie, jak ktoś chce 100 % pewniaka to jedzie do salonu, gdzie zresztą też raz na 1000 przypadków zdarzy się motocykl salonowy, który spadł z widlaka - mój kolega kupił 10 lat temu takiego Bandita 1200. Pozdr. J-999 Klokot chodzi o to, że sprzedający prawdomówność sprzedającego...Twierdził że moto podczas sprowadzenia miał tylko pękniętą owiewkę..... może i moto wygląda zdrowo ale po co od samego początku brnąć w kłamstwo..... Poza tym to jest ten sam sprzedawca który sprzedaje Monstera S2R http://otomoto.pl/ducati-monster-s2r-M3558503.html o którym był oddzielny temat na forum........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Kwiecień 25, 2013 Może chłopakowi chodziło o obecny stan, nie próbuję go usprawiedliwiać, po prostu mógł powiedzieć, że kupił niekompletnuy i sam go odbudował, tak jak ja kupiłem 999, w stanie sama rama bez dynama, tzn było wsio oprócz owiewek, zbiornika, tłumika i ECU( te 2 ostatnie pozycje były akcesoryjne, zap... li mi na aukcji), odbudowa kosztowała mnie tyle, że teraz mógłbym kupić 1098, ale przynajmniej wiem co mam :mrgreen: , na dodatek "handymade"... A wiem gdzie stoi 1198 za niewiele więcej i w dużo lepszym stanie "początkowym" niż wspomniany, nawet mam zdjęcia, ale to na priva, moto ostrzegam -nie moje. Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rzepson 0 Napisano Kwiecień 25, 2013 Może chłopakowi chodziło o obecny stan, nie próbuję go usprawiedliwiać, po prostu mógł powiedzieć, że kupił niekompletnuy i sam go odbudował, tak jak ja kupiłem 999, w stanie sama rama bez dynama, tzn było wsio oprócz owiewek, zbiornika, tłumika i ECU( te 2 ostatnie pozycje były akcesoryjne, zap... li mi na aukcji), odbudowa kosztowała mnie tyle, że teraz mógłbym kupić 1098, ale przynajmniej wiem co mam :mrgreen: , na dodatek "handymade"... A wiem gdzie stoi 1198 za niewiele więcej i w dużo lepszym stanie "początkowym" niż wspomniany, nawet mam zdjęcia, ale to na priva, moto ostrzegam -nie moje. Pozdr. J-999 czekam na priv :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Kwiecień 25, 2013 Wysłałem odnośnik do linka, bo jednak nie mam zdjęć, nie wiem jak się z tego linka pobiera... Sorki. Moto odpalone chodzi ładnie na Akrapkach, ale wymaga jeszcze roboty. Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach