Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

szczepan1osw

696 kalisz - zrobiłem rezerwacje ale sam nie wiem...

Polecane posty

Witam,

Właśnie wróciłem z Kalisza, gdzie oglądałem 696. Zrobiłem rezerwację do czwartku i zastanawiam się czy to brać. 

http://allegro.pl/ducati-monster-696-i3248276122.html

Nie mam niestety zdjęć ale M jest po ślizgu co wskazuje pęknięta klamka i błotnik, zarysowany set i osłona silnika. Ograniczniki są OK i rama wydaje się być niemalowana. Silnik pracuje równo ale wygląda jakby był z Anglii.

Wady tego motorka mi nie przeszkadzają ale może ma ktoś jakieś informacje na temat tej okazji, nie chciałbym dowiedzieć się później, że został złożony z 5 innych :D Mimo swoich wad prowadzi się dobrze no i hamulce mnie pogniotły :D

Pozdrawiam

Napisano (edytowany)

Jutro postaram się dodać zdjęcie główki ramy z nr vin  to może wpadnie wam coś w oko :) No chyba, że już coś dostrzegliście czego ja nie zauważyłem:/

Edytowano przez szczepan1osw

gdzie w Kaliszu oglądałeś ten motocykl ? na jakiej ulicy ?

to jest na wylocie Kalisza, miejscowość Pólka 4, jak lecisz na Koło. Dzisiaj biorę moto na geometrię to się okaże czy jest prosty. 

Końcowy numer nadwozia jest piaskowany na lagach przy mocawaniu zacisku,lampie,silniku ,wydechu,zbiorniku,wahaczu. Ostatnie 6 cyfr VIN-u ma być.Jak nie to części podmienione.

Czy te części, które wymieniłeś są piaskowane czy mam sprawdzić czy jest na nich nr VIN ? Widziałeś to moto na żywo? Jak możesz to podaj na PW nr tel, zadzwonie.

Witam,

Właśnie wróciłem z Kalisza, gdzie oglądałem 696. Zrobiłem rezerwację do czwartku i zastanawiam się czy to brać. 

http://allegro.pl/ducati-monster-696-i3248276122.html

Nie mam niestety zdjęć ale M jest po ślizgu co wskazuje pęknięta klamka i błotnik, zarysowany set i osłona silnika. Ograniczniki są OK i rama wydaje się być niemalowana. Silnik pracuje równo ale wygląda jakby był z Anglii.

Wady tego motorka mi nie przeszkadzają ale może ma ktoś jakieś informacje na temat tej okazji, nie chciałbym dowiedzieć się później, że został złożony z 5 innych :D Mimo swoich wad prowadzi się dobrze no i hamulce mnie pogniotły :D

Pozdrawiam

Przecież masz napisane, że moto ma kwity z Francji:-)

KGr    1

Końcowy numer nadwozia jest piaskowany na lagach przy mocawaniu zacisku,lampie,silniku ,wydechu,zbiorniku,wahaczu. Ostatnie 6 cyfr VIN-u ma być.Jak nie to części podmienione.

Moto wiadomo ze po jakims szlifie  wiec - na chlopski rozum - moze to lepiej jezeli uszkodzone elementy zostaly wymienione na wolne od wad? 

:)

Moto kupione :) byłem u mechanika i jakoś nie mógł znaleźć nic poważniejszego, tak więc albo jest dobrze odpicowany albo mechanik do bani :D

- jest jeszcze 3 opcja, że  faktycznie jest OK :D - mam taką nadzieję...  
Dzięki, pozdro

KGr    1

No i teraz sie zacznie :D:D:D

Oby służył i był dowodem, że czasami się da kupić coś taniej niż wynosi rynkowy standard i niekoniecznie musi to być mina :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.