szczepan1osw 0 Napisano Maj 14, 2013 Witam, Właśnie wróciłem z Kalisza, gdzie oglądałem 696. Zrobiłem rezerwację do czwartku i zastanawiam się czy to brać. http://allegro.pl/ducati-monster-696-i3248276122.html Nie mam niestety zdjęć ale M jest po ślizgu co wskazuje pęknięta klamka i błotnik, zarysowany set i osłona silnika. Ograniczniki są OK i rama wydaje się być niemalowana. Silnik pracuje równo ale wygląda jakby był z Anglii. Wady tego motorka mi nie przeszkadzają ale może ma ktoś jakieś informacje na temat tej okazji, nie chciałbym dowiedzieć się później, że został złożony z 5 innych :D Mimo swoich wad prowadzi się dobrze no i hamulce mnie pogniotły :D Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczepan1osw 0 Napisano Maj 15, 2013 (edytowany) Jutro postaram się dodać zdjęcie główki ramy z nr vin to może wpadnie wam coś w oko :) No chyba, że już coś dostrzegliście czego ja nie zauważyłem:/ Edytowano Maj 15, 2013 przez szczepan1osw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siman 0 Napisano Maj 15, 2013 gdzie w Kaliszu oglądałeś ten motocykl ? na jakiej ulicy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczepan1osw 0 Napisano Maj 16, 2013 to jest na wylocie Kalisza, miejscowość Pólka 4, jak lecisz na Koło. Dzisiaj biorę moto na geometrię to się okaże czy jest prosty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczepan1osw 0 Napisano Maj 16, 2013 Miejscowość to Pólko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andrzej1975 0 Napisano Maj 16, 2013 Końcowy numer nadwozia jest piaskowany na lagach przy mocawaniu zacisku,lampie,silniku ,wydechu,zbiorniku,wahaczu. Ostatnie 6 cyfr VIN-u ma być.Jak nie to części podmienione. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczepan1osw 0 Napisano Maj 16, 2013 Czy te części, które wymieniłeś są piaskowane czy mam sprawdzić czy jest na nich nr VIN ? Widziałeś to moto na żywo? Jak możesz to podaj na PW nr tel, zadzwonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczepan1osw 0 Napisano Maj 16, 2013 ok, już czaję o co ci chodzi z tymi numerami :) dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1jabartoldi 0 Napisano Maj 16, 2013 Witam, Właśnie wróciłem z Kalisza, gdzie oglądałem 696. Zrobiłem rezerwację do czwartku i zastanawiam się czy to brać. http://allegro.pl/ducati-monster-696-i3248276122.html Nie mam niestety zdjęć ale M jest po ślizgu co wskazuje pęknięta klamka i błotnik, zarysowany set i osłona silnika. Ograniczniki są OK i rama wydaje się być niemalowana. Silnik pracuje równo ale wygląda jakby był z Anglii. Wady tego motorka mi nie przeszkadzają ale może ma ktoś jakieś informacje na temat tej okazji, nie chciałbym dowiedzieć się później, że został złożony z 5 innych :D Mimo swoich wad prowadzi się dobrze no i hamulce mnie pogniotły :D Pozdrawiam Przecież masz napisane, że moto ma kwity z Francji:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Maj 16, 2013 Końcowy numer nadwozia jest piaskowany na lagach przy mocawaniu zacisku,lampie,silniku ,wydechu,zbiorniku,wahaczu. Ostatnie 6 cyfr VIN-u ma być.Jak nie to części podmienione. Moto wiadomo ze po jakims szlifie wiec - na chlopski rozum - moze to lepiej jezeli uszkodzone elementy zostaly wymienione na wolne od wad? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczepan1osw 0 Napisano Maj 16, 2013 Moto kupione :) byłem u mechanika i jakoś nie mógł znaleźć nic poważniejszego, tak więc albo jest dobrze odpicowany albo mechanik do bani :D - jest jeszcze 3 opcja, że faktycznie jest OK :D - mam taką nadzieję... Dzięki, pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siman 0 Napisano Maj 16, 2013 jeszcze raz gratuluję :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Maj 17, 2013 No i teraz sie zacznie :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Maj 17, 2013 .... psuć hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alfone 0 Napisano Maj 17, 2013 (edytowany) Gratulacje :) fajny monsterek :) Edytowano Maj 17, 2013 przez Alfone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Maj 17, 2013 Oby służył i był dowodem, że czasami się da kupić coś taniej niż wynosi rynkowy standard i niekoniecznie musi to być mina :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach