sewer 0 Napisano Maj 27, 2013 Witam wszystkich Ducatisti :) 6 lat temu miałem Monsterka S4R i był to motocykl moich marzeń. Zdecydowałem sie z rodzinka na przeprowadzkę za ocean i Monsterek znalazł nowego właściciela. Przez te 6 sześć lat dopuscilem wielu zdrad... Był Harley V-rod , BMW ale gdzies głęboko wiedziałem ze miłość nie wybiera. Nigdy nie było to to samo. W ostatni piatek słońce znów sie zrobiło jaśniejsze a trawa bardziej soczysta. Na podjezdzie staną mój wymarzony Diavel. Wiem ze to motocykl , ktory sie ze mna zestarzeje ... Jest absolutnie genialny pod każdym względem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Maj 27, 2013 Witam wszystkich Ducatisti :) 6 lat temu miałem Monsterka S4R i był to motocykl moich marzeń. Zdecydowałem sie z rodzinka na przeprowadzkę za ocean i Monsterek znalazł nowego właściciela. Przez te 6 sześć lat dopuscilem wielu zdrad... Był Harley V-rod , BMW ale gdzies głęboko wiedziałem ze miłość nie wybiera. Nigdy nie było to to samo. W ostatni piatek słońce znów sie zrobiło jaśniejsze a trawa bardziej soczysta. Na podjezdzie staną mój wymarzony Diavel. Wiem ze to motocykl , ktory sie ze mna zestarzeje ... Jest absolutnie genialny pod każdym względem.ImageUploadedByTapatalk1369665873.516320.jpg ImageUploadedByTapatalk1369665892.191445.jpg Czuję się ojcem chrzestnym tego pomysłu i jego diabelskiego narzędzia... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sewer 0 Napisano Maj 27, 2013 Cos w tym jest Ojcze Pablo... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Maj 27, 2013 Cos w tym jest Ojcze Pablo... ;) Jeszcze raz gratulacje ! I pomyśleć, że został kupiony w 10 minut... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sewer 0 Napisano Maj 29, 2013 Jak ktoś kiedyś powiedział marzenia sie spełnia sercem a serce nie daje zwykle czasu do namysłu... Dzieki Pablo za całą pomoc i determinację w przekonywaniu mnie do Ducati ;) (choć tak naprawdę od zawsze byłem przekonany) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Maj 29, 2013 Jak ktoś kiedyś powiedział marzenia sie spełnia sercem a serce nie daje zwykle czasu do namysłu... Dzieki Pablo za całą pomoc i determinację w przekonywaniu mnie do Ducati ;) (choć tak naprawdę od zawsze byłem przekonany) przyjemność po mojej stronie. Tak, czy owak, Ducatisti rosną w siłę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sewer 0 Napisano Maj 30, 2013 Dwie drogi do tego samego celu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Maj 30, 2013 To prawda, radości z jazdy i patrzenia na Ducati jest ogromna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach