Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

sewer

Diabeł z Rzeszowa

Polecane posty

Witam wszystkich Ducatisti :)

6 lat temu miałem Monsterka S4R i był to motocykl moich marzeń. Zdecydowałem sie z rodzinka na przeprowadzkę za ocean i Monsterek znalazł nowego właściciela. Przez te 6 sześć lat dopuscilem wielu zdrad... Był Harley V-rod , BMW ale gdzies głęboko wiedziałem ze miłość nie wybiera. Nigdy nie było to to samo. W ostatni piatek słońce znów sie zrobiło jaśniejsze a trawa bardziej soczysta. Na podjezdzie staną mój wymarzony Diavel. Wiem ze to motocykl , ktory sie ze mna zestarzeje ... Jest absolutnie genialny pod każdym względem.post-88589-1369665872,6839_thumb.jpg

post-88589-1369665891,2922_thumb.jpg

Witam wszystkich Ducatisti :) 6 lat temu miałem Monsterka S4R i był to motocykl moich marzeń. Zdecydowałem sie z rodzinka na przeprowadzkę za ocean i Monsterek znalazł nowego właściciela. Przez te 6 sześć lat dopuscilem wielu zdrad... Był Harley V-rod , BMW ale gdzies głęboko wiedziałem ze miłość nie wybiera. Nigdy nie było to to samo. W ostatni piatek słońce znów sie zrobiło jaśniejsze a trawa bardziej soczysta. Na podjezdzie staną mój wymarzony Diavel. Wiem ze to motocykl , ktory sie ze mna zestarzeje ... Jest absolutnie genialny pod każdym względem.attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1369665873.516320.jpg attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1369665892.191445.jpg

Czuję się ojcem chrzestnym tego pomysłu i jego diabelskiego narzędzia... ;)

Cos w tym jest Ojcze Pablo... ;)

Jeszcze raz gratulacje ! I pomyśleć, że został kupiony w 10 minut... ;)

Jak ktoś kiedyś powiedział marzenia sie spełnia sercem a serce nie daje zwykle czasu do namysłu...

Dzieki Pablo za całą pomoc i determinację w przekonywaniu mnie do Ducati ;) (choć tak naprawdę od zawsze byłem przekonany)

Jak ktoś kiedyś powiedział marzenia sie spełnia sercem a serce nie daje zwykle czasu do namysłu... Dzieki Pablo za całą pomoc i determinację w przekonywaniu mnie do Ducati ;) (choć tak naprawdę od zawsze byłem przekonany)

przyjemność po mojej stronie. Tak, czy owak, Ducatisti rosną w siłę ;)

To prawda, radości z jazdy i patrzenia na Ducati jest ogromna :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.