Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
morham

Kolejny Ducati Monster 620 - BB, Motorownia

Polecane posty

Morham, Wiesz może coś więcej o tym dukacie? Jestem nim zainteresowany ale mam z Rzeszowa kawał drogi, jeśli byłbyś tak miły napisać coś więcej (głównie o stanie technicznym) byłbym bardzo wdzięczny.

Cześć Czapek.

To ja jestem właścicielem tego poprzedniego Ducata...

Marcin (gościu który sprzedaje) sprowadza takie maszyny z którymi jest albo kosmetyka do zrobienia, albo nic...

Miałem od niego Bandita 600, teraz Ducata i jest OK.

Maszyna jest ładna, ale kolorystyka nieco kontrowersyjna, pasuje do filigranowej dziewczyny (princess na szybce?), choć z drugiej strony...

Sprzęt się cieszy dużym zainteresowaniem, ale chyba jeszcze jest...

Morham, Wiesz może coś więcej o tym dukacie? Jestem nim zainteresowany ale mam z Rzeszowa kawał drogi, jeśli byłbyś tak miły napisać coś więcej (głównie o stanie technicznym) byłbym bardzo wdzięczny.

Może ktoś inny z forumowiczów był oglądać, lub może coś powiedzieć na podstawie zdjęć. Bardzo proszę o pomoc bo wygląda ładnie według mnie ale znawca zemnie żaden :)

UP

http://allegro.pl/show_item.php?item=3340862897

Sorrki, że nie odpowiadałem - ale chyba newsy z tego działu chyba nie wyskakują na nowych zawartościach a tak sprawdzam co się dzieje na forum (albo po prostu przegapiłem)

Będzie jak pisze pafocie (znam gościa i nawet z bliska ten jego nabytek jeden i drugi oglądałem - Ducata ma po prostu pięknego - wygląda prawie jak nówka) - i ile razy byłem u Marcina - zdjęcia bardzo dobrze oddają stan jego motocykli.

Edytowano przez morham

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.