kamo 1 Napisano Sierpień 8, 2013 Ponownie ja. Jako że nie udało mi się wybrać do Wrocławia po 600 Mioo, ktoś mnie wczoraj ubiegł :cry: . Mam pytanie o tego monstera: http://otomoto.pl/ducati-monster-1000-M3697597.html Ktoś go może oglądał? Zna tego handlarza? Albo po prostu oceni po fotkach czy warto zawracać sobie głowę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Sierpień 8, 2013 niezly masz rozstrzal - tu 600, tu 1000 - wiesz, ze to spora roznica? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamo 1 Napisano Sierpień 8, 2013 Zdaje sobie z tego sprawę. Motocykla nie chcę kupić na rok, dwa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Sierpień 8, 2013 Różnica spora, ale rozsądek jest tu głównie potrzebny, zobacz Białego ma 1000 pierwszy ducat i jak śmiga chłopaczyna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tjhamsiu 0 Napisano Sierpień 8, 2013 Z racji tego,ze jestem z Kutna i wiem gdzie to jest moge podjechac i go zobaczyc z ciekawosci:-). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamo 1 Napisano Sierpień 8, 2013 Z racji tego,ze jestem z Kutna i wiem gdzie to jest moge podjechac i go zobaczyc z ciekawosci:-). Super! Byłbym wdzięczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Sierpień 8, 2013 Różnica spora, ale rozsądek jest tu głównie potrzebny, zobacz Białego ma 1000 pierwszy ducat i jak śmiga chłopaczyna :) Nooo - i 3 sezon opon nie zamknął bo ciągle prezentuje styl jazdy pt. "emeryt" :lol: Na zdjęciach widzę: Kiera od cross'a, kominy "Performance", lusterko od choppera ;) no i "tuningowe kierunkowskazy tył" :D - to nie jest w oryginale Reszta wygląda czysto, zadbanie. Raczej nie przyjechał z UK, jak mój i farba z silnika nie złazi ;) Na lewej stronie ramy, pod zbiornikiem jest jakaś nalepka. Odczytałem tylko ....club.pl Po oglądzie na żywca może będzie wiadomo gdzie jeszcze popytać o ten egzemplarz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Sierpień 8, 2013 DUCATIclub.pl :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Sierpień 8, 2013 A to nie jest byłe moto berna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Sierpień 8, 2013 (edytowany) A to nie jest byłe moto berna? Na 150% NIE Wiem, kto obecnie jest właścicielem i nie zamierza sprzedawać ;) DUCATIclub.pl :) Sprytne ;) - strona nie istnieje :lol: Edytowano Sierpień 8, 2013 przez bialy114 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach