Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
jankes12

Tylny błotnik do 916-tki

Polecane posty

Hej! Niedawno kupiłem używany błotnik ducati performance do swojej 916. Mam pytanko odnośnie montażu, ma on trzy punkty mocowania dwa wiadomo mocuje się w miejsce osłony łańcucha, natomiast trzeciego nie ma jak? W tym miejscu w wahaczu nie ma żadnego punktu mocującego. Czy jest jakiś element do tego błotnika którego nie dostałem? Bardzo proszę o podpowiedź!

Pozdrawiam Jankes

Hej! Niedawno kupiłem używany błotnik ducati performance do swojej 916. Mam pytanko odnośnie montażu, ma on trzy punkty mocowania dwa wiadomo mocuje się w miejsce osłony łańcucha, natomiast trzeciego nie ma jak? W tym miejscu w wahaczu nie ma żadnego punktu mocującego. Czy jest jakiś element do tego błotnika którego nie dostałem? Bardzo proszę o podpowiedź!

Pozdrawiam Jankes

Nie ma dodatkowego elementu , w wahaczu powinien być otwór z gwintem m5 , jeśli nie ma musisz go "wyczarować".

Dzięki za informacje! W 916-tce niestety takiego otworu w wahaczu nie ma. Trochę chore żeby trzeba było taki otwór robić, producent powinien wykazać się trochę większą kreatywnością. Nie będę czarował tego otworu, postaram się wyczarować jakiś element mocujący. W końcu nie po to dążę aby moja 916-tka była w stanie kolekcjonerskim przez duże K, aby teraz ją kaleczyć wiercąc jakiś otwór.

Ps. do pełni szczęścia brakuje mi opon Michelin hi sport tx-15 przód i tx -25 tył jak by ktoś wiedział gdzie można zdobyć takie kapcie to bym był wdzięczny, wtedy moja 916 będzie  wyglądała tak jak by wyjechała prosto z fabryki!

Pozdrawiam Jankes

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.