delta81 0 Napisano Wrzesień 14, 2013 Poznaniacy znacie tego monstera? Może ktoś go oglądał? http://tablica.pl/oferta/ducati-monster-600-CID5-ID3CXtd.html#bbc7c77db3 szybkie info dla kolegi pat12 potrzebne thx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Wrzesień 14, 2013 (edytowany) Pierwsze widzę :( Umów sprzedawcę z Maciejem na oględziny, dostaniesz "raport" i wtedy zadecydujesz, czy po niego przyjechać ;) W razie "W" - tel do mnie masz ;) Edytowano Wrzesień 14, 2013 przez bialy114 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Wrzesień 14, 2013 (edytowany) Umów sprzedawcę z Maciejem na oględziny, dostaniesz "raport" i wtedy zadecydujesz, czy po niego przyjechać ;) Potwierdzam - dla oceny motocykla z Poznanai lub okolic to chyba optymalne rozwiązanie. Ja tak zrobiłem i przed podjęciem decyzji czy w ogole jechać do Poznania wiedziałem już od Macieja co z motocyklem jest "nie halo". Później powołalem się na to przy negocjacjach co do ceny. :) No a gdyby Maciej powiedział, że w ogóle nie ma sensu sobie tym motocyklem zawracać głowy, to bym się tam po prostu nie wybrał. Edytowano Wrzesień 14, 2013 przez Motoricko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pat12 0 Napisano Wrzesień 14, 2013 Mam 200 km do Poznania, więc chętnie skorzystałbym z pomocy. W jaki sposób dostać namiary do Macieja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Wrzesień 16, 2013 Mam 200 km do Poznania, więc chętnie skorzystałbym z pomocy. W jaki sposób dostać namiary do Macieja? nie wiem czy na forum znajdziesz, ale poproś Białego to poda Ci na PW ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Wrzesień 16, 2013 nie wiem czy na forum znajdziesz, ale poproś Białego to poda Ci na PW ;) Spoko - wczoraj poszło ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pat12 0 Napisano Wrzesień 16, 2013 Dzięki za namiary do Macieja, zobaczymy, czy motor wart jest wyprawy do Poznania. Dam znać, jak się sprawa potoczy dalej. P.S. jestem niesamowicie mile zaskoczony, że można tak szybko uzyskać pomoc od Was :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Wrzesień 17, 2013 Wiem, że to inna liga cenowa, ale może warto się zastanowić ? Może kredyt jakiś ? Sztuka z Klubu, od dziewczyny... http://www.gumtree.pl/cp-motocykle-i-skutery/bemowo/ducati-monster-620-i-e-2003r-zadbany-524529273?Guid=1412bf3c-55a0-a20b-2674-e27cffff12c7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pat12 0 Napisano Wrzesień 18, 2013 Wiem, że to inna liga cenowa, ale może warto się zastanowić ? Może kredyt jakiś ? Sztuka z Klubu, od dziewczyny... http://www.gumtree.pl/cp-motocykle-i-skutery/bemowo/ducati-monster-620-i-e-2003r-zadbany-524529273?Guid=1412bf3c-55a0-a20b-2674-e27cffff12c7 a znam, kontakt był, zanim zobaczyłem ogłoszenie :-) niestety nie mam takiego budżetu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klopsik 2 Napisano Wrzesień 20, 2013 A jaki masz maxymalny budżet przeznaczony na motocykl? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach