Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Franz

Magny Couors 2013

Polecane posty

Noriyuki Haga JPN Ducati Xerox 1098R 1m 38.619s najlepsze okrążenie w wyścigu, wyścigu powiadam..............oglądając to co jeździmy teraz to jakaś przepaść.

Zastanawiające, ze team ITA MR Ducati wystawia 10-kę która objeżdża zespołowe Panigale. Lanzi na niej objedzie Badoviniego...........

Czy to jest normalne co się dzieje z wyścigowym Ducati? Pomimo tego, ze jestem zakochany w modelach poprzednich jakoś nawet mi laikowi nie gra gdy konfrontuje się stary model do nowego i nowy dostaje baty; po co?

Absolutnie już nikt nie panuje nad tym co tam się dzieje.............

Franz, Bayliss z 999 , 2007 ,  kręcił czsy lepsze o 1 sek., a na Philip Island Panigale z 2013 miało v.max. na poziomie 999 z 2007 roku czyli 311 km/h...

Jest progresss, czy regress...???

Podobno ma być lepiej, ale u nas w robocie mówią że lepiej to już było...

Pozdr. J-999

Edytowano przez klekot999

Kaz    0

Prawda czasu,prawda ekranu Lanzi leje d...e panigale o 10 sec.na 1098R i to wszystko na tyle bravo Lorenzo.Na mojej S-ce Bianca i Lorenzo -Kayalami 2007

post-88281-0-71522200-1381078515_thumb.jpg

Pirro pierwszy wyścig rewelacja   :clap:  w drugim chyba za mocno uskrzydlony , szkolny błąd i koniec wyścigu . 

No to ja widzę kandydata w zamian za dziadka Carlosa ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.