Franz 0 Napisano Październik 5, 2013 Noriyuki Haga JPN Ducati Xerox 1098R 1m 38.619s najlepsze okrążenie w wyścigu, wyścigu powiadam..............oglądając to co jeździmy teraz to jakaś przepaść. Zastanawiające, ze team ITA MR Ducati wystawia 10-kę która objeżdża zespołowe Panigale. Lanzi na niej objedzie Badoviniego........... Czy to jest normalne co się dzieje z wyścigowym Ducati? Pomimo tego, ze jestem zakochany w modelach poprzednich jakoś nawet mi laikowi nie gra gdy konfrontuje się stary model do nowego i nowy dostaje baty; po co? Absolutnie już nikt nie panuje nad tym co tam się dzieje............. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Październik 5, 2013 (edytowany) Franz, Bayliss z 999 , 2007 , kręcił czsy lepsze o 1 sek., a na Philip Island Panigale z 2013 miało v.max. na poziomie 999 z 2007 roku czyli 311 km/h... Jest progresss, czy regress...??? Podobno ma być lepiej, ale u nas w robocie mówią że lepiej to już było... Pozdr. J-999 Edytowano Październik 5, 2013 przez klekot999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaz 0 Napisano Październik 6, 2013 Prawda czasu,prawda ekranu Lanzi leje d...e panigale o 10 sec.na 1098R i to wszystko na tyle bravo Lorenzo.Na mojej S-ce Bianca i Lorenzo -Kayalami 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Październik 6, 2013 Ja pierdziele troche to straszne, co? Stara dobra 10-ka wraca do łask he he he ............ co sie wydarzyło z pirro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Październik 7, 2013 Pirro pierwszy wyścig rewelacja :clap: w drugim chyba za mocno uskrzydlony , szkolny błąd i koniec wyścigu . No to ja widzę kandydata w zamian za dziadka Carlosa ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach