orme 0 Napisano Październik 6, 2013 http://otomoto.pl/ducati-999-salon-pl-zamiana-na-auto-M3801630.html kolega pozbył sie jakiegoś erłana i napalił sie na te sztuke. cena conajmniej kusząca ale wiadomo jak to jest z okazjami. czy ktoś coś moze wie o tej sztuce, czy ktoś coś widzi po zdjęciach i w koncu czy jest ktoś miejscowy kto by mogł na nią rzucić okiem. a może są gdzies jakieś bardziej znane sztuki w przyzwoitych pieniądzach. pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Październik 6, 2013 Przepraszam Cię, ale 14000 za 999 to raczej okazja, a jak kolega szuka tańszego, to .... wiesz co powiedzieć.... nie muszę tłumaczyć. Pozdr. J-999 p.s. Mam też w pracy podobnie jak Ty takich kolegów, i nawet 10 tys za to Ducati http://sprzedajemy.pl/sprzedam-ducati-748-996,2687637?inp_category_id=1240&inp_location_id=1&_rp_RP=_rp_offers&offset=4 to dla nich drogo... niech śmigają czem innem.. a co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
herrwolf 3 Napisano Październik 6, 2013 Bizonem...w tle:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Październik 6, 2013 Ja to słaby fotograf :mrgreen: a moto nie moje...oj coś czuję, że będzie stało kolejną zimę, jak ktoś się nie zlituje, a całkiem dobrze jeździ, i napewno nie nadaje się na 1 motocykl hehe... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leegat 2 Napisano Październik 6, 2013 Dużo ci nie powiem na temat tego motoru rzadko widuje go po swoich ełckich drogach. Jak trzeba to mogę podjechać i popatrzeć bliżej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Październik 7, 2013 Ja to słaby fotograf :mrgreen: a moto nie moje...oj coś czuję, że będzie stało kolejną zimę, jak ktoś się nie zlituje, a całkiem dobrze jeździ, i napewno nie nadaje się na 1 motocykl hehe... Pozdr. J-999 Może i jeździ dobrze ale wygląda paskudnie w *ujjj... O ile nie trafi się fan customów co będzie go chciał przerobić nadziei nie widzę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zulus 1 Napisano Październik 7, 2013 z tego co pamiętam był oglądany i omawiany. Cena atrakcyjna ale czy warto? Wg mnie trzeba się przygotować na włożenie paru pln-ów. Ostatnio oglądałem kilka modeli z naszego rynku...ludziska nawet nie wiedzą, że :"suche sprzęgło?" , "paski"???? Długo by gadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Październik 7, 2013 Do tego 748/996 nie trzeba dużo pracy, parę owiewek i gotowy, pewnie w 1500-2000 by się zamknął...ale mowa o czym innym... Te 999 to jak ja bym potrzebował, to bym brał, nieważne ile kasy potrzeba na serwis, ponieważ cena jest wg. mnie b. atrakcyjna...coby nie mówić... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orme 0 Napisano Październik 7, 2013 książka serwisowa wspomiana w ogłoszeniu była prowadzona przez pierwszego własciciela (ten jest 3) na pytanie o paski odpowiada "nooo poprzedni właściciel coś tam podobno robił przy tym" sztuka była tu już troche komentowana ale nie doczytałem aby ktos go faktyczynie ogladał także jakby kolega znalazł chwile rzucić okiem, było bo super. moto malowane po niby jakimś niegroźnym paciaku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Październik 7, 2013 Kurde ludzie nie bądźta edałami, każdy kto kupował używane moto ponosi jakieś ryzyko, moto wszak z przebiegiem nie nowe, niektórzy z tu obecnych kupowali ze zdjęcia tylko, się odpowiedzialność za własne wybory bierze na klatę i już... a nie amoże ryska, a może śmiska, i powietrze w gumach nie takie nowe ??? No co to "sejm" ????? Dajta na luz ... bo ja naszego sejmu już nie mogę oglądać, taki jest torsyjny... J. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Październik 7, 2013 Zgadza się Panie Janek.....cena atrakcyjna a ryzyko jest zawsze. Kto kupuje takie moto i tak jako pierwszy zabieg wymienia paski i płyny eksploatacyjne nie zależnie czy sprzedający zapewnia, że nie trzeba ( no chyba, że moto z pewnego źródła ). Ważne by sprzęt jechał prosto, hamował, serducho było na chodzie i sprzęgło klekotało ;) . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orme 0 Napisano Październik 7, 2013 ależ ja jak najabrdziej nie spodziewam się salonówki, ale jak mam dymać 600 km w jedną strone zeby zobaczyć jakąs rozebaną rame albo jakieś inne G*****o to juz wole poprosić kolegów ducacistów o jakies wstępne oglądniecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Październik 7, 2013 Orme...rame w 999 nie tak łatwo uszkodzić jak w innych Ducatach...a kolega ma silnik 999 na głębokiej misce w środku wygląda jak nówka...ale masz rację lepiej dogadać się z Kolegą z Ełku żeby obejrzał co i jak, wtedy można być może jeszcze ponegocjować cenę... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leegat 2 Napisano Październik 10, 2013 A wiec tak kupił ducati od jakiegoś gościa z pod poznania który śmigał nim dość często na torze, odkąd go ma jeździł nim sporadycznie potwierdza to ze rzadko go widziałem ;D ( nawet go nie przerejestrował). Wymieniał tylna oponę, przednia jest ta sama jak przed zakupem (do wymiany). Miała jakiegoś szlifa na prawym boku. Przejechałem sie mogę stwierdzić ze biegi naprawdę fajnie wchodzą a jadać po dziurach nic nie pukało nic nie stukało. Ramę widzicie na zdjęciach nic raczej z nią się nie działo kable tez wyglądają na oryginalnie taśmowane. Pasków nie ruszał niby poprzedni właściciel wymieniał wiec trzeba tam zerknąć. Miałem dziwne wrażenie na postoju jak delikatnie musnąłem sprzęgłem jakoś hałasował (chrobotał) zupełnie inaczej niż jak wcisnąłem bardziej sprzęgło. Suchar to suchar ma swój specyficzny odgłos. Fakt jest taki ze nie miałem wcześniej odczynienia z sucharem no ale mowie swoje odczucie ^^. Koledzy bardziej doświadczeni może rozwieją wątpliwości. Zależy mu na sprzedażny bo sporadycznie nim jeździ i ciągle wyjeżdża do Niemiec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orme 0 Napisano Październik 10, 2013 ok wielkie dzieki masz u mnie taaakiego dużego browara coś czuje ze szykuje mi sie dłuższa podróż :wtf: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leegat 2 Napisano Październik 10, 2013 zastanawiały mnie jeszcze klamki wyglądały na tandetę, musisz sprawdzić czy były podobne jak na zdjęciu w jakieś wiarygodnej sztuce ^^. Dla mnie to pierwsze spotkanie z 999 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ghostrider 0 Napisano Październik 10, 2013 zastanawiały mnie jeszcze klamki wyglądały na tandetę, musisz sprawdzić czy były podobne jak na zdjęciu w jakieś wiarygodnej sztuce ^^. Dla mnie to pierwsze spotkanie z 999 ;) hehe.... klamki oryginalne :mrgreen: faktycznie wyglądają tak jak mówisz... :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy 0 Napisano Październik 10, 2013 specyficznie ustawiony przedni zawias :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Październik 11, 2013 Jak właściciel miał 140 kg??? Mnie dziwi zmiękczenie odbicia :mrgreen: ... Klamki mogą być z M-line, ale nie ma najmniejszego znaczenia, ważne, że są... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leegat 2 Napisano Październik 11, 2013 Dziś znajomy mówił ze ktoś od niego go oglądał i mówił ze był przemalowany z zółtego ile w tym prawdy nie wiem ale można przydusić sprzedawce do gadania ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Październik 11, 2013 I słusznie, bo podobno, czerwony szybszy... :mrgreen: Naprawdę... w eksploatacji nie ma największego znaczenia... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach