Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

MarcinHP

M696+ lusterko lewe urwane ...%@#&%

Polecane posty

Witam  All

Co za świat, co za ludzie! Wychodze sobie spokojnie po robocie wczoraj wsiąść z radością jak zawsze na mego Monsterka, patrzę a lewe lusterko leży na ziemi!! Jakaś pałka dokonała wyłamania - pewnie cofała i nie zauwazyła, że na chodniku stoi moje cacko!! A tak się rzuca w oczy swoją żółcią ;) ...ale się wkurzyłem!

A może ktoś ma na zbyciu zbędne lewe lusterko po wymianie na akcesoryjne i nie potrzeba mu?? Chętnie przygarnę - M696+ '10.

A jeszcze sobie w sobote moto wymyłem po deszczach, a tu takie. Ale żeby było pozytywnie, dodam że od m-ca śmigam z nowym wydechu MIVVa Suono Black - oj pięknie brzmi :razz:  mam plik z nagraniem, ale nie chce mi załączyć tego. No trzeba słuchać na drodze jak akurat przelatuje obok :mrgreen:

Szerokości wszystkim!

Pozdrawiam,

Marcin

KGr    1

Wrzuc na jutuba! :)

a cod o lusterka, to niby dwa u mnie leza, ale poki co niestety nie chce ich sprzedawac... :(

Gość Ducatista   
Gość Ducatista

Witam  All

Co za świat, co za ludzie! Wychodze sobie spokojnie po robocie wczoraj wsiąść z radością jak zawsze na mego Monsterka, patrzę a lewe lusterko leży na ziemi!! Jakaś pałka dokonała wyłamania - pewnie cofała i nie zauwazyła, że na chodniku stoi moje cacko!! A tak się rzuca w oczy swoją żółcią ;) ...ale się wkurzyłem!

A może ktoś ma na zbyciu zbędne lewe lusterko po wymianie na akcesoryjne i nie potrzeba mu?? Chętnie przygarnę - M696+ '10.

A jeszcze sobie w sobote moto wymyłem po deszczach, a tu takie. Ale żeby było pozytywnie, dodam że od m-ca śmigam z nowym wydechu MIVVa Suono Black - oj pięknie brzmi :razz:  mam plik z nagraniem, ale nie chce mi załączyć tego. No trzeba słuchać na drodze jak akurat przelatuje obok :mrgreen:

Szerokości wszystkim!

Pozdrawiam,

Marcin

http://allegro.pl/lusterko-ducati-monster-696-lewe-czarne-i3583994677.html

Bardzo dziękuję koledze - tego linka to ja mam, ale chcę namierzyć oryginał, bo zamiennik może i pewnie będzie się różnił, co by mnie drażniło :twisted:

A co do zamiennków to bym brał już na dwie strony jak co, a za 260zl to ja mam opcje kupić dwa, a nie jedno...ale liczą się dobre chęci, więc dziekuję :mrgreen:  

Gość Ducatista   
Gość Ducatista

Bardzo dziękuję koledze - tego linka to ja mam, ale chcę namierzyć oryginał, bo zamiennik może i pewnie będzie się różnił, co by mnie drażniło :twisted:

A co do zamiennków to bym brał już na dwie strony jak co, a za 260zl to ja mam opcje kupić dwa, a nie jedno...ale liczą się dobre chęci, więc dziekuję :mrgreen:  

no ja mam prawe ok oryg. lewe mi się wyłamało przy wprowadzaniu moto do garażu uszk. przy śrubie mocującej wiec kupiłem zamiennik nic się nie różni zważywszy że masz nowy motocykl mój był z 2009 i oryg. był lekko już wyblaknięty ale kupiłem ten zamiennik i jest ok nie drga podczas jazdy od wibracji i szkiełko też dobrze się trzyma więc szkoda przepłacać za oryg. pozdrowionka :razz:

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.