delta81 0 Napisano Październik 11, 2013 Czyżby Franz miał rację? Franz:Przepowiadam: teraz Dani pozamiata! DP po pierwszym treningu 1szy Ja obstawiam niedzielny wyścig tak MM, DP, JL,VR Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Październik 11, 2013 Franz dobry wróżbita :mrgreen: :wink: Po drugim treningu DP, MM, CC, VR. JL szósty Dani dostał kopa w tyłek, znaczy czujnik i wreszcie jedzie? :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Październik 12, 2013 Jak trzeba się spiąć to Dani puchnie i brak 1 go rzędu w QP - nadrobi atomowym startem i spuchnie też w wyścigu . JL też się nadymał , jakieś głupoty gadał na konferencji , podczas QP też widzę że jakiś nerwowy ,wymac$#$#e , głową kiwa - coby głupoty w wyścigu nie palnął - czuje chłopak że korona mu się wymyka chyba . Pierwszy rząd : MM , CC , i VR - co do Valentino , dawno nie widziałem go w takiej formie i liczę że powalczy o pudło , więc obstawiam : 1 VR ( a co :) 2 MM i 3 JL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaz 0 Napisano Październik 13, 2013 JL,VR,DP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Październik 13, 2013 Kaz coś ty wstał dopiero ? ;) Już po wyścigu DP , MM , JL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Październik 13, 2013 Kaz coś ty wstał dopiero ? ;) Już po wyścigu DP , MM , JL Sory , pisałeś 4 min. przed startem . Dani uciekł kiedy to Jorge z Marquezem się ścierali - ależ piękna walka , początek wyścigu a ci się tłukli jak na ostatnim kółku . Ciekawe czy Dani dałby radę w bezpośredniej walce - nie sądzę . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Październik 13, 2013 Sory , pisałeś 4 min. przed startem . Dani uciekł kiedy to Jorge z Marquezem się ścierali - ależ piękna walka , początek wyścigu a ci się tłukli jak na ostatnim kółku . Ciekawe czy Dani dałby radę w bezpośredniej walce - nie sądzę . Ciekawe czy by dal? Nie dowiemy sie bo go MM nie dogonił, choc Mick w transmisji zapewniał............... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Październik 13, 2013 Ciekawe czy by dal? Nie dowiemy sie bo go MM nie dogonił, choc Mick w transmisji zapewniał............... Myślę że po prostu nie chciał - po ostatnich wydarzeniach . Główny rywal był za nim , a DP osobiście już wykreśliłem z walki o tytuł :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Październik 14, 2013 Myślę że po prostu nie chciał - po ostatnich wydarzeniach . Główny rywal był za nim , a DP osobiście już wykreśliłem z walki o tytuł :mrgreen: Hehe. Też tak myślę. DP już mu niezagrozi to niech się pocieszy :razz: Ciekawy wyścig, ładnie małolat horche załatwił :cool: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Październik 15, 2013 "...Po drodze, zdołał jeszcze na drugim okrążeniu ustanowić rekord okrążenia wyścigu, który obecnie wynosi 2m01,415s. Poprzedni rekord dzierżył Casey Stoner, który ustanowił w 2007 roku (2m02.108s.)..." Czy należy tu cos dodać. 5 lat do tyłu i moto 800 cm3.............. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Październik 15, 2013 Na wyspie Filipa wszystko się okaże... Jeżeli MM ma mieć Mistrza to musi być spełniony jeden z poniższych warunków: - Marquez wygrywa a Lorenzo kończy na 3 albo niżej - Marquez dojeżdza na 2, Lorenzo 5ty lub niżej a jednocześnie Pedrosa nie wygrywa - Marquez dojeżdza 3, Lorenzo 8 albo niżej i jednocześnie Pedrosa nie wygrywa - Marquez 4ty, Lorenzo 11ty i niżej, Pedrosa nie wygrywa i nie przyjeźdża na drugim i już coraz mniej prawdopodobne scenariusze - Marquez kończy na 5tym, Lorenzo jest 13ty i niżej a Pedrosa jest poza pudłem - Marquez kończy 6ty, Lorenzo 14ty i niżej a Pedrosa poza podium - Marquez kończy na 7, Lorenzo jest 15ty i niżej a Pedrosa poza podium - Marquez kończy na 8, Lorenzo nie zdobywa punktów a Pedrosa nie jest w pierwszej czwórce Jak widać na Pedrosę trzeba jeszcze uważać. p.s. W ostatnim roku, dla przypomnienia, właśnie na Phillip Island circuit MM potwierdził dla siebie mistarz w Moto2 źróło: motogp.com kibicuję Lorenzo bo to co teraz widzimy to pojedynek MM+Honda vs Lorenco (świadomie nie wpisuję Yamahy) ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach