Franz 0 Napisano Październik 25, 2013 .......i co / Wieje, pada, ze sie jeździc nie da! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Październik 25, 2013 hehe, niech robią Q w boksach, kto szybciej konia zmieni :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bubupn 0 Napisano Październik 25, 2013 Jeździć się da, ale helikoptera ratunkowego niet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shogun 0 Napisano Październik 26, 2013 Ducati w pierwszym rzędzie a tu taka cisza? :)Za JL przepaść.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmoradek 0 Napisano Październik 26, 2013 Trzymamy kciuki za Nickiego :razz: Ktoś może wie gdzie można w necie obejrzeć na żywo za free ??? pozdro Radek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shogun 0 Napisano Październik 27, 2013 No i brawo JL. Tylko co z tego. Nie ma 3ego zawodnika, który mógłby się wepchnąć pomiędzy niego a MM w ostatnim wyścigu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Październik 27, 2013 Lorenzo jechał jak z nut, nigdy bym nie pomyślał, że będę mu kibicował w jakimś wyścigu, jednak wolę jego niż MM... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Październik 27, 2013 Brawo Jorge :clap: I największe emocje przenosimy na ostatni wyścig :) - bardzo lubię jak do ostatniego zakrętu nie wiadomo kto zostanie mistrzem świata . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bubupn 0 Napisano Październik 27, 2013 Marquez musiałby zrobić coś bardzo głupiego żeby Lorenzo zdobył tytuł. Nawet jak dojedzie czwarty, to wygrywa jednym punktem. Chyba, że coś wywinie w treningach, dadzą mu punkt karny i będzie musiał jechać z końca stawki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Październik 28, 2013 No ten był nudny na maxa, czekamy na ostatni! :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Październik 29, 2013 Macie też tak, ze wam rosnie poziom agresji jak Mick mówi jak to zaraz MM zacznie wyprzedzać, a później gdy sie to nie dzieje opowiada, że nie kalkuluje MM kalkulujac i nie wyprzedza, ale i tak wyprzedza bo przyjeżdza np. 2, ale jednak tak jakby wygrywa!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marshal 0 Napisano Październik 29, 2013 Kibicuję MM, ale komentarze Michała są tragiczne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Październik 30, 2013 Ja, MM podziwiam i kłaniam się przed jego umiejętnościami mam wrażenie, że robią mu krzywdę właśnie inni. Jest maszynką do wygrywania i zarabiania pieniędzy. Już mu nie odpuszczą, teraz widać jak jest wszystko wyreżyserowane i przemyślane, wiem to też z bezpośredniego źródła osoby która z nim rozmawiała. Jak chcecie zobaczyć radość MM z jazdy i jego prawdziwy uśmiech to oglądajcie wyścigi, ale z przed roku............... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marshal 0 Napisano Październik 30, 2013 Ooooo to to to to Fanz... Właśnie zeszłoroczny wyścig moto2, gdzie startował z ostatniej pozycji i wygrał cały, oglądałem kilka razy i nadal wydaje mi się że to był foto(wideo) montaż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Październik 31, 2013 Ano widać że chłopak śmieje się ostatnio tylko do kamery , jednak jak już tytuł będzie w kieszeni znowu zobaczymy szczery uśmiech Marca . Zostawienie rozstrzygnięcia mistrzostwa na ostatnią rundę wiąże się jednak z ogromną dawką nerwów i nietrudno tu o błąd , już nie jestem tak pewny mistrzostwa MM - ale to chyba dobrze dla nas kibiców ... Mały Marc jest jednak mimo wszystko bardzo rozsądny i myślę że włączy kalkulacje i nie pojedzie na 100 % - w przeciwieństwie do Jorge który w ostatnim wyścigu wyjdzie ze skóry ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach