Sebuch 0 Napisano Październik 28, 2013 Czy ktoś wie coś na temat tego egzemplarza? Pomijam wszelkie dodatki i inne, chodzi raczej o przeszłość i/lub stronę mechaniczną? http://otomoto.pl/ducati-monster-s4-916-jedyny-taki-idealny-fv-M3840801.html Nie wierzę w opisy, które ludzie zamieszczają w ogłoszeniach, więc pytam Was, może ktoś był i oglądał? Z góry dzięki za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Październik 29, 2013 Wiem, że wszystkie motocykle sprowadzają z Włoch i, że kupujący nie narzekają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebuch 0 Napisano Listopad 24, 2013 Stoi dalej, czy ktoś go może macał? Ja mam trochę daleko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Listopad 28, 2013 Ponoć ktoś z okolic Warszawy koresponduje odnośnie tego Monstera, może to akurat Ty? Moto stan dobry, bak malowany , mała wgniotka na lewym wydechu, odpala bez problemu, opony 50%, tarcze przód i tylna bez rantów. Rama bez pęknięć, dwa kluczyki + kopia karty kodowej. Paweł zapewnia, że moto bez przygód. Powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach