Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
jakitaki

Macau GP 2013

Polecane posty

I minął kolejny rok jak z bicza ...

W ten weekend kolejna odsłona motocyklowego Macau GP . Jest to ostatnia runda sezonu z serii Road Racing - największych motocyklowych świrów . 

Ciekawe czy kolejny rok wszystkim dokopie Michael Rutter - byłby to już dziewiąty triumf na tej chińskiej wysepce . 

Szukajcie relacji na chińskich stronach - okazuje się że Chińczycy mają jednak coś  dobrego  :mrgreen:

60 Macau Grand Prix wygrał wciąż walczący z kontuzją nogi ( 2010r) Ian Hudchinson . 

Piękny trailer z wyścigu zapodaję

W niedzielę ostatni wyścig sezonu ulicznej świrowni- tradycyjnie zakończenie w chińskim Macau  Tradycyjnie już też Michael Rutter na szczycie - zmieniają się tylko jego motocykle - w tym roku na Yamasze  

Kwalifikacje

Edytowano przez jakitaki

Cholera, zawsze jak na to patrzę, albo na TT Man, to mam ciary na plecach - trochę za fascynacji, trochę ze strachu na samą myśl o takiej jeździe :)

Cholera, zawsze jak na to patrzę, albo na TT Man, to mam ciary na plecach - trochę za fascynacji, trochę ze strachu na samą myśl o takiej jeździe :)

Masz rację to nie jest normalne ale wciąga jak dobry towar :)

Pierdzielnąłem się - wyścig był w sobotę sorki , w nagrodę nie powiem kto wygrał  :mrgreen:

http://youtu.be/nUzAZCZV9dQ

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.