jakitaki 1 Napisano Listopad 15, 2013 I minął kolejny rok jak z bicza ... W ten weekend kolejna odsłona motocyklowego Macau GP . Jest to ostatnia runda sezonu z serii Road Racing - największych motocyklowych świrów . Ciekawe czy kolejny rok wszystkim dokopie Michael Rutter - byłby to już dziewiąty triumf na tej chińskiej wysepce . Szukajcie relacji na chińskich stronach - okazuje się że Chińczycy mają jednak coś dobrego :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Listopad 21, 2013 60 Macau Grand Prix wygrał wciąż walczący z kontuzją nogi ( 2010r) Ian Hudchinson . Piękny trailer z wyścigu zapodaję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Listopad 13, 2014 (edytowany) W niedzielę ostatni wyścig sezonu ulicznej świrowni- tradycyjnie zakończenie w chińskim Macau Tradycyjnie już też Michael Rutter na szczycie - zmieniają się tylko jego motocykle - w tym roku na Yamasze Kwalifikacje Edytowano Listopad 13, 2014 przez jakitaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PePe 0 Napisano Listopad 14, 2014 Cholera, zawsze jak na to patrzę, albo na TT Man, to mam ciary na plecach - trochę za fascynacji, trochę ze strachu na samą myśl o takiej jeździe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Listopad 16, 2014 Cholera, zawsze jak na to patrzę, albo na TT Man, to mam ciary na plecach - trochę za fascynacji, trochę ze strachu na samą myśl o takiej jeździe :) Masz rację to nie jest normalne ale wciąga jak dobry towar :) Pierdzielnąłem się - wyścig był w sobotę sorki , w nagrodę nie powiem kto wygrał :mrgreen: http://youtu.be/nUzAZCZV9dQ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniujr 0 Napisano Listopad 16, 2014 leci właśnie powtórka na eurosport2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach