Nikewid 0 Napisano Marzec 7, 2013 No i cacy. Graty chłopie wygląda ładnie, ale w słońcu zrób mu kilka zdjęć, jestem ciekaw koloru. Teraz to dopiero się zacznie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
001daro 0 Napisano Marzec 8, 2013 To i ja! :D Kupiony w środę. Cały czas jaram się nieziemsko! :mrgreen: Aczkolwiek dla mnie też pojawił się problem "zima". :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 8, 2013 HA !! Puchar przechodni !! Bern, Kris, a teraz Ty !! Mam nadzieję, że zatrzymasz go dłużej i będą dwa DS-y w okolicach Poznania. Jak dobrze pogrzebiesz to znajdziesz trochę historii swojego Monstra :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
001daro 0 Napisano Marzec 8, 2013 Haha, tak podejrzewałem. :D Mam się bać? ;) Jeśli poprzedni właściciele czytają - obiecuję o niego dbać! :) Już zamówiłem brakującą osłonę łańcucha. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemo3city 0 Napisano Marzec 9, 2013 :) http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/224048_559548594062189_1039765988_n.jpg[/img] http://static.tumblr.com/3p09a6w/4I4lyj ... _droid.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ozon3k 0 Napisano Marzec 14, 2013 No i cacy.Graty chłopie wygląda ładnie, ale w słońcu zrób mu kilka zdjęć, jestem ciekaw koloru. Teraz to dopiero się zacznie :D Trochę ciężko zrobić w słońcu o tej porze roku ;) , ale tu mam jedno na którym widać wyraźniej kolor Blu metallizato :) Już kupiłem podstawkę pod wahacz. W tym roku nie będe nic zmieniał, ale pewnie w przyszłym sezonie jakieś lusterka, może nowe kominy... ale na razie muszę mu zafundować porządny przegląd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Marzec 14, 2013 No i cacy.Graty chłopie wygląda ładnie, ale w słońcu zrób mu kilka zdjęć, jestem ciekaw koloru. Teraz to dopiero się zacznie :D Trochę ciężko zrobić w słońcu o tej porze roku ;) , ale tu mam jedno na którym widać wyraźniej kolor [attachment=0]DSC_3558.JPG[/attachment] Blu metallizato :) Już kupiłem podstawkę pod wahacz. W tym roku nie będe nic zmieniał, ale pewnie w przyszłym sezonie jakieś lusterka, może nowe kominy... ale na razie muszę mu zafundować porządny przegląd. :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Marzec 15, 2013 No i cacy.Graty chłopie wygląda ładnie, ale w słońcu zrób mu kilka zdjęć, jestem ciekaw koloru. Teraz to dopiero się zacznie :D Trochę ciężko zrobić w słońcu o tej porze roku ;) , ale tu mam jedno na którym widać wyraźniej kolor [attachment=0]DSC_3558.JPG[/attachment] Blu metallizato :) Już kupiłem podstawkę pod wahacz. W tym roku nie będe nic zmieniał, ale pewnie w przyszłym sezonie jakieś lusterka, może nowe kominy... ale na razie muszę mu zafundować porządny przegląd. No graty, ozon pozdrowienia zza miedzy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaz 0 Napisano Marzec 16, 2013 DIESEL 1100 bardzo uzyteczny na wyskoki do kafejek. Lepsza fotka Diesla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Marzec 16, 2013 Masz kopalnie diamentów ?! :D Fajny wojskowy sprzęt, tylko mam nadzieję że zaatakujesz ten wydech ! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaz 0 Napisano Marzec 16, 2013 Kopalni nie mam ale kiedys wychodzac z baru potknolem sie o taka bryle zoltego metalu wzielem to do jubilera a on wystukal mi z tego 10 dukatow hahaha.Na serio DUCATI dopasowujac ten tlumnik mialo chyba na celu military image I nawet to brzmi jak 50cal karabin maszynowy bardzo glosny jest bez modyfikacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
długi 0 Napisano Marzec 16, 2013 DIESEL 1100 bardzo uzyteczny na wyskoki do kafejek. Kaz gdzie nabyłeś uchwyt do nocowania tylnego koła, ten z pasami naciągającymi. fajne rozwiązanie, motór też ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaz 0 Napisano Marzec 16, 2013 http://www.x2m.co.za to jest website na uchwyt do kola Martin jest wlascicielem okolo 50Eu.Dobry spszet polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
długi 0 Napisano Marzec 16, 2013 Dzięki, tak myślę że warto nie widziałem wcześniej takiego rozwiązania, a bardzo mi się spodobało. Orientujesz się jak wygląda sprawa wysyłki do PL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaz 0 Napisano Marzec 16, 2013 Nie ma problemu z wysylka DHL Itp tutaj sa ale moim zdaniem jesli tego nie ma w PL moze powinienes kupic kilka sztuk to bedzie tanszy transport.10sztuk np.to by byla waga ok 12kg a paczka wymiar ok 0.6/0,5/0,5m.Sprawdz cene z JHB -RSA do PL .Cena w Plz ok 300 plus transport. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalinski 0 Napisano Marzec 16, 2013 Kilka fotek z postępu prac odświeżawczo-przygotowawczych :P Założone: -Nakładka na siedzenie (lakierowałem sam i wyszło spoko jak na amatorszczyznę) :P -Manetki Renthal twarde -Końcówki kierownicy stożki -Tankpad Keiti -Kierunki carbon jasne -Świece zmienione na NGK Iridium -Nowe klocki Siffert przód i tył -Oponka przód Michelin Pilot Road 2 -Świeżutki olej Motul 5100 10w40 wraz filtrem Hiflo -Świeże płyny hamulcowe Jeszcze sporo pracy mnie czeka zanim będzie przepiękny po mojemu :P Wszystkie części i elementy, które będą już mam (crashpady Renner, czerwone paski na felgi progrip, pług, błotnik tylny, cewki wysokiego napięcia), ale mam ograniczony wolny czas i dlatego idzie to jak krew z nosa pod górę... Filmidło też będzie, jak się zrobi na tyle pogoda, żeby można było się wytaszczyć z garażu ;) Pozdrawiam, Michaliński. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maciey 0 Napisano Marzec 17, 2013 Siema! Wrzucam fote swojego 695 tuż po zakupie. Obecnie monsterek powoli przechodzi delikatne zmiany m.in. odcięcie ogona i polerka kolektora :) W zależności od wielkości budżetu pojawiać się będą kolejne zmiany, czyli: nakładka na fotel, pług, diodowa tylna lampa, lusterka z kierunkami i na ten sezon chyba wystarczy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korkir 3 Napisano Marzec 18, 2013 Jako,że kolejny (prawie ostatni bo coś tam jeszcze w głowie się kołacze;)) etap zakończony dwie poglądowe fotki. Jakość jest podła bo na szybkiego, światła brak, a i telefon nikczemny... Jak pogoda ulegnie poprawie zrobi się lepsze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kriss85 0 Napisano Marzec 18, 2013 <font color='red'>[desmo]</font>.STY :D :D :D mam nadzieje ze bedziesz na mettingu, musze go zobaczyc na zywo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Marzec 18, 2013 Ech, kiedy moje M bedzie tak wygladało... Korkir, ile ty masz tych monsterow? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MrWhite 0 Napisano Marzec 23, 2013 Taki to moj potworek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raxon 1 Napisano Kwiecień 23, 2013 (edytowany) Mój diabeł - Monster 800ie z 2003.Mam w głowie swój prywatny ideał piękna i smaku tego modelu, a o to co jest już zrobione. * czarny mat :twisted: * sportowy filtr K&N który robi "gulu gulu gulu" * ledowe kierunki* ledowe podświetlenie tablicy* carbonowe zabudowanie stacyjki, osłony wydechów, lusterka* manetki Rizomy oczywiście * pług * wydech puszczony pod zadupkiem* akcesoryjny wlew * irydowe NGK* shell advance ultra * paski flennor (thx klekot999), plus nowe rolki Co jeszcze w planach?*clipony z podniesieniem 2.5 cala* każda śrubka zmieniona na złotą, a nie jakieś aluminiowe dziadostwo * bobrzy ogon do amputacji? nie wiem. Jedyne czego mi w nim brakuje to jednoramienny wahacz i magiczna bariera 1000cc. W najbliższym czasie nagram jakiś filmik jak gra i się podzielę. Edytowano Kwiecień 23, 2013 przez Raxon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Kwiecień 24, 2013 Wsio mi się podoba oprócz tych carbonowych osłon wydechów - wyglądają tak jakoś... po prostu brzydko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raxon 1 Napisano Kwiecień 24, 2013 Muisiałeś :evil: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Kwiecień 24, 2013 Raxon, a Tobie się podoba???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach