Motoricko 9 Napisano Marzec 14, 2014 Twoja decyzja. Ale ja choćby z tych powodów, które opisałeś nie darowałbym tych akcesoriów. Dla zasady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
handelson 0 Napisano Marzec 14, 2014 Trudno się bić o zasady z kimś, kto ich nie ma. Ale przyznaję Ci rację, wiem że powinienem tak zrobić. Na razie szukam pozytywów tej akcji chociaż nadal się czuję jakbym dostał w pysk :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Marzec 14, 2014 Na razie szukam pozytywów tej akcji chociaż nadal się czuję jakbym dostał w pysk :( Co Cię nie zabije, to Cię wzmocni ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
handelson 0 Napisano Marzec 14, 2014 No to pewnie rano obudzę się zielony... jak Hulk ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Slawek 0 Napisano Marzec 14, 2014 możesz coś więcej napisać ? - kto Ci te części zabrał ? Kupujący czy serwis? pytam bo montowałem crashpady w aso bielsko w zeszłym roku i teraz sobie przypomniałem że nie zabrałem od Nich oryginalnej śruby , napisałem maila i nie ma problemu, czeka na mnie do odbioru... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
handelson 0 Napisano Marzec 14, 2014 Oczywiście kupujący. Zabrali części bo wszystko było ustalone. Na drugi dzień mieli zrobić przelew a moto odebrać sobie z serwisu po zrobieniu przelewu. Serwis (ludzie) zachował się super. I w temacie dokładnego sprawdzenia moto, przechowanie go i dokumentów do czasu odebrania (nieodpłatnie) przez kupujących oraz chęcią dostarczenia do salonu sprzedaży w sytuacji, gdyby jaśnie państwo chcieli odebrać w sobotę (salon w soboty pracuje a serwis nie). Również za darmo. Warte pochwały - dziękuję przy okazji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Marzec 15, 2014 Handelson. Poprosze o informacje: - jaki masz dowod wlasnosci motocykla? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rudi 0 Napisano Marzec 15, 2014 wątek robi się coraz ciekawszy :idea: :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Marzec 15, 2014 Oczywiście kupujący. Zabrali części bo wszystko było ustalone. Na drugi dzień mieli zrobić przelew a moto odebrać sobie z serwisu po zrobieniu przelewu. Serwis (ludzie) zachował się super. I w temacie dokładnego sprawdzenia moto, przechowanie go i dokumentów do czasu odebrania (nieodpłatnie) przez kupujących oraz chęcią dostarczenia do salonu sprzedaży w sytuacji, gdyby jaśnie państwo chcieli odebrać w sobotę (salon w soboty pracuje a serwis nie). Również za darmo. Warte pochwały - dziękuję przy okazji. Szanuję Twoje podejście i Chęć pomocy..ale nie kumam.. masz 15lat, że oddajesz pozwalasz na zabranie Twoich akcesoriów z motocykla??? chyba śnie ??? Stary co to ma znaczyć? ... przyjadę do Ciebie i Ci Diavela zabiorę bo co mi zrobisz...popłaczesz się..? sorry ale nie mogłem tego czytać.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
handelson 0 Napisano Marzec 15, 2014 (edytowany) Trudno, nie czytaj wiec ;) Z wiekiem spada zapotrzebowanie na kasę a rośnie zapotrzebowanie na święty spokój. Dlatego w wieku 15 lat zjadłbym gościa ze skarpetami ale w moim wieku mam na to serdecznie wywalone. Stać mnie na to, żeby zrekompensować nowemu właścicielowi monstera te drobne braki. No offence ;) Frencci - dowód własności? Sugerujesz, że próbuję sprzedać coś co nie jest moją własnością?? Motocykl jest mój i w przyszłym tygodniu (jak tylko przywiozę go z Poznania) zostanie zarejestrowany na mnie. Wystarczy? Czy może mam wstawić tutaj skany umów i opłaconych podatków i przeglądów? Edytowano Marzec 15, 2014 przez handelson Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Marzec 15, 2014 (edytowany) Człowieku ja nie jestem Tobie wilkiem,źle to rozumiesz, bez jaj jak by mi ktoś żonke ruszał (czytaj duca) to bym najjjjjjjjjjjjebał wierdooooooooolił i skakał..a uwierz jestem bbbardzo spokojnym człowiekiem..ducat jak rodzina trzeba o niego dbać!!! i niestety mam więcej niz 2x15lat ;) Edytowano Marzec 15, 2014 przez KAMYK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
handelson 0 Napisano Marzec 15, 2014 Kamyk - nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego jak bardzo zyskałeś w moich oczach :) Zdecydowanie się z Tobą zgadzam. Ale patrzę na świat już trochę inaczej - albo komuś zrekompensuję te braki albo kupię nowe w serwisie jeśli będą dla Niego niezbędne. Wszystko, byle tylko nie szarpać się z gównem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Marzec 15, 2014 Trudno, nie czytaj wiec ;) Z wiekiem spada zapotrzebowanie na kasę a rośnie zapotrzebowanie na święty spokój. Dlatego w wieku 15 lat zjadłbym gościa ze skarpetami ale w moim wieku mam na to serdecznie wywalone. Stać mnie na to, żeby zrekompensować nowemu właścicielowi monstera te drobne braki. No offence ;) Frencci - dowód własności? Sugerujesz, że próbuję sprzedać coś co nie jest moją własnością?? Motocykl jest mój i w przyszłym tygodniu (jak tylko przywiozę go z Poznania) zostanie zarejestrowany na mnie. Wystarczy? Czy może mam wstawić tutaj skany umów i opłaconych podatków i przeglądów? Nie denerwuj sie Kolego tylko odpowiedz na pytanie grzecznie zadane. Do tego podaj takze gdzie w "ASO Ducati w Poznaniu" jest na przegladzie. Nie boj sie, przeciez piszesz, ze wszystko jest ok z Monsterem. I masz racje- chcialem jako potencjalny kupujacy poprosic Cie o skan oryginalnego dowodu rejestracyjnego. Lubie sprawdzac co kupuje - u przyjaciol za granica. Skad te nerwy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
handelson 0 Napisano Marzec 15, 2014 (edytowany) Frencci - poproszę o PW i prześlę skan. Rozumiem, że "kupujący", którzy zapewne śledzą ten wątek zgłosili Ci pewne obawy? Zapewniam, że zupełnie bezpodstawnie. ASO Poznań to serwis Ducati w Poznaniu. Rapid Poznań. Google pomoże. Edytowano Marzec 15, 2014 przez handelson Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Marzec 15, 2014 uuuuuuuuuuuuuu...Nie chciałem tego ale mnie to wku.....haha wia...handelson jest dość póżno jak to piszę , ale nigdy się bym nie poddał ze złamasami, naciągaczami finansowymi czytaj - złodziejami!!! Ja nie mam czasu na codzień bo jak kazdy pracuję, moze troche wiecej bo swoje coś tam prowadzę..Bardzo mnie boli ludzka krzywda, ale tak się składa, że jakis tam wpływ mam na ludzką krzywdę..Trzeba pomóc,,w słowie i też w czynach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
handelson 0 Napisano Marzec 15, 2014 (edytowany) Kamyk - mam możliwości żeby rozwiązać tą sytuację. Nie wypadłem sroce spod ogona. Pytanie tylko czy warto dla zasady i dla paru złotych psuć sobie nerwy. Każdy, kto jest zainteresowany stanem i przeszłością motocykla może zadzwonić do serwisu Ducati w Poznaniu i poprosić pana Janka o informacje na temat tego motocykla. Edytowano Marzec 15, 2014 przez handelson Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Marzec 15, 2014 Google nie musi mi pomagac. Wiem gdzie jest ASO ale wielu to myli. Wlasciciele Rapid'u to moi przyjaciele. Nie domyslaj sie wiele tylko napisz po prostu z kim bedzie podpisana umowa. Od tego trzeba zaczac. Nie walcz z nami prosze. Chcesz go sprzedac czy nie? Trener z mojej silowni chce kupic dla dziewczyny wiec poczuwam sie aby nie byl zawiedziony Toba czy naszym forum gdy przyjedzie po odbior. Ot i cala hydrozagadka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
handelson 0 Napisano Marzec 15, 2014 Frencci - w przyszłym tyg. a dokładnie we wtorek zostanie moto przyprowadzone do Piły. W środę mam nadzieję będzie zarejestrowane na mnie. O stan pytaj, tak jak pisałem pana Janka z Ducati Poznań. Nie zamierzam handlować w tym wątku więc proszę o PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Marzec 15, 2014 Handlujesz przeciez juz 6 stron. Nie unikaj odpowiedzi na moje pytania dot. obecnych dokumentow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Marzec 15, 2014 (edytowany) Frencci - w przyszłym tyg. a dokładnie we wtorek zostanie moto przyprowadzone do Piły. W środę mam nadzieję będzie zarejestrowane na mnie. O stan pytaj, tak jak pisałem pana Janka z Ducati Poznań. Nie zamierzam handlować w tym wątku więc proszę o PW. Szanuj Prezesa, chce Ci pomóc w sprzedaży.. Edytowano Marzec 16, 2014 przez KAMYK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
handelson 0 Napisano Marzec 16, 2014 Handlujesz przeciez juz 6 stron. Sorry, jeśli tak to odbierasz to już nie będę. Myśle, że jeśli jestem tak odbierany to czas się pożegnać. Pomocy w sprzedaży nie potrzebuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Marzec 16, 2014 Pozegnajmy sie zatem i zamknijmy temat ( to do Żółtka/Moda ) Moze masz racje Handelson, to najlepsze rozwiazanie gdy sprzedajacy ukrywa stan formalny przedmiotu! W takim razie nie polece Twojego ducati koledze ;-[ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach