xxtreme 0 Napisano Marzec 22, 2014 (edytowany) To treningi ale czy te miekkie opony wytrzymaja wyscig? Bo sie okaze, ze na ostatnich kilku okrazeniach nie da sie juz na nich tak szybko jechac :roll: Edytowano Marzec 22, 2014 przez xxtreme Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Marzec 22, 2014 Dokładnie na miękkiej nie da się przejechać wszystkich okrążeń podczas wyścigu. Podkreślano to nawet wczoraj podczas wieczornych testów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukasz 0 Napisano Marzec 22, 2014 No i zaczyna sie narzekanie http://motosp.pl/motogp/jorge-lorenzo-klasa-open-ma-zbyt-duza-przewage/47613 Jorge zawsze narzeka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Marzec 22, 2014 Jorge zawsze narzeka :) Masz racje kolego w zeszłym roku na Marca ,że jeździ zbyt agresywnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukasz 0 Napisano Marzec 22, 2014 (edytowany) Masz racje kolego w zeszłym roku na Marca ,że jeździ zbyt agresywnie :) no na przyklad :mrgreen: a teraz czas na q2 :) Edytowano Marzec 22, 2014 przez ukasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Marzec 22, 2014 No i Ducati na czwartym miejscu :) nie jest źle start z drugiego rzędu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Marzec 22, 2014 Ja to zauważyłem coś ciekawego pierwsza 9-tka czasówka 1,54...... z różnicą w granicach 0,..., 4 sek, jednak w wyścigu to co innego, 41 - dwa razy zgruzował motocykl, ciśnienie za duże... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Marzec 22, 2014 Dwa razy w 15minut masz racje za duże ciśnienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Marzec 23, 2014 Warm up dla Andrei Iannone :clap: Że ten chopok zamiesza to wiem tyko kiedy ? :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukasz 0 Napisano Marzec 23, 2014 i poszli! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Marzec 23, 2014 Jednym zdaniem: Festiwal wywrotek... wygrał Marqez po zciętej walce z Rossim... Nasz Dovi i Cal piąty i szósty, ale fuksem, przez wywrotki, Lorenzo, Bradla i Batisty... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukasz 0 Napisano Marzec 23, 2014 Rossi badal wyjscie 3 okrazenia a na ostatnim uniosl przod i stracil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Marzec 23, 2014 Emocje niesamowite , jestem wykończony bo jechałem z nimi sciskając "jaśka" - nie klekota - poduszke :mrgreen: Cisnienie w pierwszym wyścigu sezonu robi swoje i skutkuje gruzami , strasznie mi szkoda Iannone bo ja wciąż uważam że to on bedzie nr 1 w Ducati ;) . Podobny do Super Sica - podium albo gleba , i myslę że te podium się zbliza :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Marzec 23, 2014 wlasnie wrocilem do domu, zdazylem juz tylko zobaczyc tabele... mozna gdzies z playbacku zobaczyc wyscig? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukasz 0 Napisano Marzec 23, 2014 chyba tylko ipla albo czekac na powtorke na polsacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Marzec 23, 2014 (edytowany) Ja byłem dzisiaj z kolegami na endurzeniu w ciężkim terenie- ciężkim motocyklem, "na powrocie" tak się spieszyłem na wyścig, że prawie zgubiłem resztę , co zakręt to długi slajd a wchodziłem w zakręty jak Stoner Ducatem, oczywiście bez kolanka, ale tak się wprawiłem że uślizgi obu kół mi się udawały heheheeh, a jeszcze przed szczytem zakrętu, przygotowanko, i już dodawanie gazu, a potem ostro na fulll i ogień..... ale zdążyłem po 10 godzinach taplaniny w polnych trzęsawiskach, naszej "małej pustyni", oraz kluczeniu między zwalonymi drzewami nad jeziorami.... Wyścig był konkret, szkoda Ianonne, chyba muszą poprawić hamownię, albo zminić dostawcę opon :mrgreen: , bo mam wrażenie, że dostają używki po Marqezie.... Pozdr. J-999 Edytowano Marzec 23, 2014 przez klekot999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Marzec 23, 2014 Bardzo dobry wyścig :) VR dał rade ,szkoda Iannone. Dobry początek sezonu i oby było więcej takich pojedynków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dwapro 0 Napisano Marzec 23, 2014 Ciekawie było na początek sezonu. Sporo się działo, wszyscy się ścigają, a i tak wygrywa Marquez. Cieszy mnie, że o podium może walczyć teraz kilku zawodników więcej, niż w ubiegłym sezonie. To dobry prognostyk i dobra zabawa dla widzów :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Marzec 24, 2014 Piękne gleby horchy lorenzo i adolfa bradla :cool: warto było oglądać :mrgreen: Rossi nie poradził sobie z nie do końca sprawnym małolatem, słabiutko. :razz: Czekam teraz na starcie horchy i małolata, będzie ciekawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shogun 0 Napisano Marzec 24, 2014 Rossi kilka razy mógł wyprzedzić, a jednak chował się za Marqueza. Oszczędzał paliwo? Gdyby nie błąd na ostatnim kółku... Jestem natomiast pełen podziwu dla mechaników, a w zasadzie to chyba bardziej konstruktorów Yamahy. W ubiegłym roku Rossiemu tuż za metą skończyło się paliwo. W tym roku na mniejszej ilości paliwa starczyło jeszcze na rundkę honorową przy lepszym czasie ogólnie o prawie 5 sekund (42:40:820 do 42:45:792). A Marquezowi nie wiem czy ta noga rzeczywiście jeszcze przeszkadzała. Ani to obojczyk złamany tydzień wcześniej, ani nie widać tego po czasie (pojechał szybciej niż rok temu o prawie 6 sekund). Jedno jest pewne - takie wyścigi chcę oglądać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 24, 2014 Ta Shogun. Jeszcze jedno jest zauwazalne. Yahama jedzie szybko bardzo szybko. Pierwszy raz widziałe, aby na wyjsciach Hynda była gorsza od Yahamy. Ducati poprawiało sie o 15 sek do poprzedniego roku, ale to mało szlag mnie trafia............... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Marzec 24, 2014 Ducati pojechało bardzo dobrze ciekawe co by było jak by Iannone nie zaliczył gleby ;) To prawda ,że Yamaha jest szybka na wyjściach (lepje niż w poprzednim sezonie ) ale na prostej startowaj króluje Honda nic się nie zmieniło :) Ale początek sezonu rewalacja oby tak było w każdym wyścigu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shogun 0 Napisano Marzec 24, 2014 Mówiąc szczerze nie widziałem już tego królowania najszybszej Hondy nad najszybszą Yamahą na prostej S-M. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Marzec 24, 2014 http://motosp.pl/motogp/dobre-otwarcie-dla-ducati-team/47696/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 24, 2014 Ja jestem ciekawy co powie Crazy Joe...............? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach