Piotras Prendas 0 Napisano Kwiecień 4, 2014 i na motogen.pl, jak ktoś woli :-) http://www.motogen.pl/Ducati-Torun-Team-na-torze-Alcarras-2,20438.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Kwiecień 4, 2014 .....ale jazda. Odjechaliscie nam wszystkim poczatkujacym o lata swietlne, a zaczynalismy razem he he he . Tylko sie cieszyć. Kurde ludziska widzicie tą trubune DUCATI. Zabawa i śpiew, radośc i koleżeństwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Kwiecień 4, 2014 I dlaczego Prendi jest zielony jak jest czerwony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy 0 Napisano Kwiecień 5, 2014 ..... . Tylko sie cieszyć. Kurde ludziska widzicie tą trubune DUCATI. Zabawa i śpiew, radośc i koleżeństwo. Franz ja widze na pewno na Poznaniu :) będziemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Kwiecień 7, 2014 (edytowany) No i pięknie, trzymamy kciuki w ten weekend! I czekamy na relację. Edytowano Kwiecień 7, 2014 przez delta81 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotras Prendas 0 Napisano Kwiecień 9, 2014 Hej, Na poniedziałkowym Speed-Day pojawiliśmy się w nieco okrojonym składzie - sami z Maciejem. Jeździł jeszcze Krzychu Król w naszych barwach :-))) Maciej pomyślnie zdał licencję B i jest już pełnowartościowym zawodnikiem :-D Postaram się później przesłać kilka fotek...jak mi fotograf da :-) Jutro ruszamy na Słowację, gdzie będziemy trenować piątek i sobotę, a ścigać się w sobotę i niedzielę... Pamiętajcie I i II runda WMMP już w ten weekend! Forza Ducati Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotras Prendas 0 Napisano Kwiecień 9, 2014 I dlaczego Prendi jest zielony jak jest czerwony? Loguję się przez FB... poza tym wiesz, że jestem bardzo skromny i w zielonym mi do twarzy :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Kwiecień 9, 2014 W ten weekend runda WMMP, wyścig MotoGp i WSBK, emocje gwarantowane ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotras Prendas 0 Napisano Kwiecień 9, 2014 Mam i publikuję kilka fotek z treningów na torze Poznań z Maciejem :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Kwiecień 9, 2014 ....................................................łokieć....eeeeeeeeeeeeeeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TEDDY 0 Napisano Kwiecień 12, 2014 Wielka radość .. jak mówi maskotka mojej córki.. i pomyśleć że mamy Team Ducati w Polsce, super, super, super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Kwiecień 12, 2014 Wielka radość .. jak mówi maskotka mojej córki.. i pomyśleć że mamy Team Ducati w Polsce, super, super, super To więcej niż super..niemożliwe stało się możliwe.. :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Kwiecień 14, 2014 (edytowany) No jak tam? Marcin w SST 1000 widzę na pudle, pięknie, gratulacje! a reszta? http://www.scigacz.pl/zdjecia/gallery/wiadomosci/2014/04/13/Wyscigowe_Motocyklowe_Mistrzostwa_Polski__wyniki_pierwszego_wyscigu/SST1000.jpg.html#foto Edytowano Kwiecień 14, 2014 przez delta81 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotras Prendas 0 Napisano Kwiecień 14, 2014 Wkrótce zamieszczę artykuł bardziej opisowo. Teraz w pigułce: SST1000 - pierwszy wyścig - Marcin 3 miejsce :-) SST1000 - drugi wyścig - Marcin 2 miejsce :-) SBK - pierwszy wyścig - Robin niestety nie ukończył (było bardzo szybko) :-( Rookie 1000 - Maciej 10 miejsce (6 z Polaków) Rookie 1000 - Prendi 8 miejsce (4 z Polaków) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Kwiecień 14, 2014 Nie myślałem, że przyjdzie taki dzień jak wczorej. Dzień , w którym bardziej niz WSBK i MotoGp zainteresuje nas/Mnie nasze podwórko wyscigowe. DUCAI scigajace sie w Polsce, Ducati Team, Ducati na podium. Nasza ukochana marka, które nie jest wyszydzana......nagle przychodzą ludzie i pytaja. Nagle posród boksów słychać faktycznie to Ducati jedzie jak nic innego, jest piekne i szybkie, ale dzień. Chłopaki składam Wam Wielkie GRATULACJE i zazdroszcze Wam z całych sił. Wielki szacunek za pracę jaka włozyliście i pieniadze w to, co My wszyscy kochamy. Pamiętajmy, ze zaczeło się rok temu kiedy cicho bez rozgłosu, za własne z pomocą Bielska ROBIN zdobył puchar Rooki 2013 na DUCATI PANIGALE. To trochę wstyd, ze my najwiekszy klub w Polsce nawet tego nie zauważylismy, prawda? Teraz Darek z TORUNIA dokonał cudu. Stworzył drużynę marzenie z marzeniami, drużyne, którą kazdy nam zazdości, drużyne, która my zazdościmy tym, którzy ja tworzą. Franz`e zPablo, poznali Prendiego na Panonni i namawiałi go, aby zostawił "kłapoucha" i poszedł nasza drogą. Franz`e widziały takze jak Maciej gość od Harleya i BMW rozkochiwał sie w czwerwonym kolorze bez opamietania, to z jego Kasia i super chłopakami uwielbiamy pic kawkę i być na padocku z razem. Teraz dzieki Bartkowi Wilczyńskiemu mamy w swoich szeregach Marcina Walkowiaka, który zdaje sie poczuł "mięte". On jeszcze nie wie jacy my jesteśmy, jacy sa DUCATISTI i jak kochamy zwycięstwa. Mamy okazje ogladać urodziny i pierwsze kroki czegoś dla Demo Maniax Wielkiego, naszego teamu............ DARKU jeszcze raz Wielkie Dzieki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Kwiecień 14, 2014 Hehe, to prawda, pamiętam jak Prendi na Panonni, patrząc na mojego Classica mówił do Pocahontas: "zobacz, to motocykl z Trona", a po kilku tygodniach dosiadał już swojego pierwszego Ducati 1198s ;) Trzymamy kciuki za naszych, Forza Ducati ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Kwiecień 14, 2014 Franz tak to napisałeś, że aż ciary przeszły. Ale chyba nie trzeba nic dodawać Wielkie Graty Panowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Kwiecień 14, 2014 (edytowany) Noo.... Piknie opisane! Brawo Chłopaki! Aby tak dalej i 1 dzień dłużej :mrgreen: Pozdr. J-999 Edytowano Kwiecień 14, 2014 przez klekot999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Kwiecień 14, 2014 Brawo brawo ! Cieszę się z Wami i duma mnie rozpiera że takie rzeczy dzieją się tuż obok mnie :wave: :thumbup: :clap: z ps. Franz - jak ty ładnie piszesz :idea: :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Kwiecień 14, 2014 Brawo :clap: :clap: :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Kwiecień 15, 2014 Hehe, Franz jaki poeta :mrgreen: piknie to ująłeś :thumbup: Popieram, jesteśmy dumni! Gratulacje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Kwiecień 16, 2014 Rany jak ogladam zdjecia na Motogenie to Marcin wyglada jak model Ducati z motocyklem włącznie........... , ale zawodostwo. Wczoraj rozmawiałem przez telefon z kumplem Gregioem, który odwiedził box Ducati Toruń Team. Opowiadał, że takiego czegoś jeszcze nie widział muzyczka w tle, dywaniki ducati, sprzetów niezliczona ilość, mechanicy w ubraniach ducati - GRUBO; mówi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotras Prendas 0 Napisano Kwiecień 16, 2014 Kochani, Zapraszam do lektury kolejnego artykułu: http://motocykle.onet.pl/motocyklowe-mistrzostwa-polski-ducati-przelamuje-hegemonie-bmw/03kq5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotras Prendas 0 Napisano Kwiecień 16, 2014 Zapraszam wszystkich DUCATISTI do przyjazdu na otwarcie sezonu organizowane przez Speed-Day 24,25 kwietnia. http://speedday.pl/ na torze Poznań. Nasz Team będzie oczywiście obecny :-). W czwartek planujemy wolne treningi. W piątek natomiast, razem z Maciejem, będziemy startowali w pierwszej edycji Speed Day Trophy w klasie 600+, w grupie A. Od południa, na torze i paddocku, rozpocznie się impreza z udziałem licznych wystawców, pokazu stuntu motocyklowego, prezentacja zawodników WMMP, prezentacja Ducati Toruń Team, a wszystko to w towarzystwie prasy i telewizji :smile: Swoją obecność zapowiedzieli również: Marcin Walkowiak, Dariusz Małkiewicz, Rafał Herman i Krzysztof Król - cała ekipa oczywiście w jednym boksie :-) Kto może, niech wpada trenować na torze i/lub jako spektator... Szykuje się niezły wypasik - zapraszam w imieniu całego teamu i organizatorów Speed-Day. Do zobaczenia Impreza Speed Day 2014 kwiecien (2).pdf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotras Prendas 0 Napisano Kwiecień 16, 2014 Jeszcze kilka fotek z rundy na Słowacji... :razz: :razz: :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach