1jabartoldi 0 Napisano Marzec 28, 2014 Pilne: potrzebny maual dla oryginalnych kufrów bocznych do MTS 1000 z Ducati Performance kupiłem piękne kufry z mocowaniem ale bez śrub i nie wiem jak to prawidłowo poskręcać. Poproszę o Waszą pomoc, nie umiem znaleźć tego PDF nigdzie. Może ktoś mógłby zrobić zdjęcia? Swojego, jak zamontowane jest wzmocnienie, łączące oba stelaże? Pilne :-) Bartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geni 0 Napisano Marzec 28, 2014 Czerwone od Michala kupiłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1jabartoldi 0 Napisano Marzec 28, 2014 Tak, ale to nie jest odpowiedź na moje pytanie :-) halo, pomocy lilnk do PDF bo nie mogę tego cholerstwa nigdzie znaleźć ;-) Bartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1jabartoldi 0 Napisano Marzec 28, 2014 No dobra, założone. Ufff....ale, jak ktoś ma maual to dla innych warto dać. Bartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geni 0 Napisano Marzec 29, 2014 Fajnie, że ci się udało. Manuala szukałem, ale znaleźć też nie mogłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1jabartoldi 0 Napisano Marzec 29, 2014 No właśnie nie ma, znalazłem jakiś straszny skan na multistrada.net ale nie do wklejenia - wyglada jak by przerysowały toto moje córki kredkami świecowymi ;-) Jeśli jednak ktoś znajdzie poproszę dla innych to dodać. Bartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciechu 0 Napisano Marzec 30, 2014 Manual jest, dobrego aparatu lub skanera nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach