Banita 0 Napisano Kwiecień 12, 2014 Cześć, Kolega planuje przejść na stukającą stronę mocy i wpadło mu w oko:http://allegro.pl/ducati-999-i4144262147.html Zna ktoś tą sztukę bliżej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tjhamsiu 0 Napisano Kwiecień 12, 2014 Ja zastanawiam sie czy nie zmienic mojego 999s na 1098....Mocno zainteresowany jest Twoj kolega?:-). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Banita 0 Napisano Kwiecień 12, 2014 Mocno, ale budżet ma ograniczony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tjhamsiu 0 Napisano Kwiecień 12, 2014 No niestety jak każdy.....Tego motocykla ja osobiscie nie znam.Kiedyś chyba już go widziałem na allegro.Jeżeli miałbym jak prawdziwy Polak zacząć od narzekania to powiem,że nie jest to oryginalna wersja monoposto tylko nakładka.Felgi nie są od tego rocznika ale to akurat nie musi być wada :).Trzeba jechać i obejrzec najlepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Banita 0 Napisano Kwiecień 12, 2014 To już wiem, tak samo przelotowy wydech home-made, crashpady home-made, lezał na lewej stronie. Na razie nic dyskwalifikującego. Zawsze warto zapytać, bo tu same ducatowe szpiegi są ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach