Bartosiewicz Bartłomiej 0 Napisano Maj 22, 2014 Witam Szczerze mówiąc to mój pierwszy post na forum i nie wiem czy to odpowiednie miejsce do szukania części. 2 tygodnie temu poleciałem na Monsterze 620 - większość części do remontu już mam le brakuje mi baku i licznika. I tutaj pojawia się pytanie o immobilizer. Czy ktoś jest w stanie podpowiedzieć jak sobię z tym poradzić ? Pozdrawiam Bartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Maj 23, 2014 Cześć .....mówimy sobie TUTAJ ;) a miejscem na szukanie jest Garaż To odpowiedź na pytanie 1 Na drugie nasza szukajka w kilka sekund znalazła to: https://docpoland.com/temat/12237-monster-695-nie-pali-immo/?hl=immobiliser Odrobinę "wysiłku" plissss. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korkir 3 Napisano Maj 23, 2014 Po co się wysilać jak Biały zawsze na posterunku! :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Maj 23, 2014 (edytowany) Po co się wysilać jak Biały zawsze na posterunku! :mrgreen: I tak Cie lubię :P A Tapatalk to diabelski wynalazek ;) Edytowano Maj 23, 2014 przez bialy114 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach