Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
statek22

Ducati 848, Pruszkow

Polecane posty

witam,

Zastanawiam sie nad tym egzemplarzem:

http://olx.pl/oferta/ducati-848-2008r-CID5-ID5fZXR.html#44975dfb5e

Czy ktos moze wyrazic fachowa opinie?

Jedyne co ja widze po zdjeciach to brak naklejki na czaszy wiec zakladam, ze malowana oraz brak ciezarkow kierownicy.

Bede wdzieczny za komentarze, bo moje doswiadczenie z Ducati jest praktycznie zerowe.

dzieki i pozdrawiam

Pawel

uwaga, brat ze znajomym, ktory sam jezdzi na Ducati ogladali dzisiaj ten motocykl i ZDECYDOWANIE ODRADZAM ten egzemplarz, nie warto tam jechac nawet z Warszawy...

znalazlem inne ogloszenie, ale zaloze nowy temat,

pozdro

Skoro zdecydowanie odradzasz, to może napisz coś więcej z jakich powodów. ;)

Zrzut ekranowy ogłoszenia też może się przydać na przyszłość, dla innych szukających 848  :idea:

zrzut ogloszenia na szybko:

http://pokazywarka.pl/ro358t/

jak juz wspomnialem sam nie ogladalem motocykla, ale z tego mi brat z kolega przekazali to motocykl powypadkowy i naprawiony delikatnie mowiac w nieprofesjonalny sposob. Elementy, ktore powinno sie wymienic po wypadku naprawione po taniosci, polka krzywa, kolory plastikow roznia sie od siebie - ogolnie fuszerka. Wygladal tak tragicznie, ze nawet nie warto bylo uruchamiac silnika.

Wiem, ze ten opis do najlepszych nie nalezy, ale tyle wiem:) pozdro

i to jest raczej pewna opcja, bo po dodaniu serwisu, wymian,kosztów dojazdu itp może wyjść na jedno, ale cena czyni cuda i nie dziwię się,że każdy patrzy na najniższe oferty. czaesm można coś fajnego kupić, ale częściej stan jest adekwatny do ceny,niestety...Powodzenia

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.