bartek1986 0 Napisano Maj 25, 2014 WItam jako nowy na forum i odrazu prosze o rade na temat zakupu motocykla z tego ogłoszenia http://olx.pl/oferta/ducati-st3-37-000-km-przebiegu-bogate-wyposazenie-CID5-ID5Oli3.html#716cfe779e;promoted .Byłem widziałem i mam pytania do znawców, czy jako 2004 rok jest możliwe ze oryginalnie zamontowane jest mokre sprzęgło? Wiem ze po 2005 roku zmieniony został sposób w jaki była liczona prędkość motocykla, przed 2005 rokiem z przedniego koła po 2005 z tylnej tarczy za pomoca impulsator, a ten egzemplarz ma "ślimaka" na przednim kole oczywiście bez podłączonej linki a przy tylnej tarczy jest impulsator i tam pobierany jest sygnał do licznika. Czy takie coś mogło wyjść z fabryki?? Ogólnie motocykl całkiem niezły ale aku padło i cieknie olej z wałka zdawczego, właścicel zarzeka sie ze usunie awarie. W ten week oglądałem 3 st3 i w każdym jest jakiś problem choć nie ukrywam ze ten ma ich najmniej ;) 2 poprzednie całkowiecie wykluczyłem z kręgu zainteresowania i został tylko ten.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach