Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Szmalu

Zmiana mil na km lcd Monster 620 itp.

Polecane posty

Czy ktoś z was wie jak zmienić wyświetlanie w tym liczniku przebiegu z mil na km? Wiem jak to zrobić w 696 i pochodnych, ale niestety nie udało mi się znaleźć nigdzie informacji jak to zrobić w starych monsterkach a potrzebuję :) Z góry dzięki.

Czy ktoś z was wie jak zmienić wyświetlanie w tym liczniku przebiegu z mil na km? Wiem jak to zrobić w 696 i pochodnych, ale niestety nie udało mi się znaleźć nigdzie informacji jak to zrobić w starych monsterkach a potrzebuję :) Z góry dzięki.

Czy udało Ci się dowiedzieć czegoś w tym temacie? Zastanawiam się czy należy coś przeprogramować/wymienić. Chętnie znaturalizowałbym swojego "anglika" ;)

Widzę temat się nie ruszył, więc może warto go odświeżyć. A nóż znajdzie się tym razem koś, kto wie jak to zrobić ;) Przekopawszy niewiele dostępnych źródeł wciąż można się dowiedzieć, jak operację zmiany mil na kilometry wykonać w nowych sprzętach, a co ze starszymi sztukami? Czy ktoś wie jaką kombinację przycisków na zegarach trzeba wykonać?

Jeżeli masz prędkościomierz analogowy z dwoma skalami prędkości ( km i mile ) a licznik przebiegu  cyfrowy to zmiana km na mile jest możliwa.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.