Szmalu 0 Napisano Czerwiec 12, 2014 Czy ktoś z was wie jak zmienić wyświetlanie w tym liczniku przebiegu z mil na km? Wiem jak to zrobić w 696 i pochodnych, ale niestety nie udało mi się znaleźć nigdzie informacji jak to zrobić w starych monsterkach a potrzebuję :) Z góry dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biegu 0 Napisano Lipiec 23, 2014 Czy ktoś z was wie jak zmienić wyświetlanie w tym liczniku przebiegu z mil na km? Wiem jak to zrobić w 696 i pochodnych, ale niestety nie udało mi się znaleźć nigdzie informacji jak to zrobić w starych monsterkach a potrzebuję :) Z góry dzięki. Czy udało Ci się dowiedzieć czegoś w tym temacie? Zastanawiam się czy należy coś przeprogramować/wymienić. Chętnie znaturalizowałbym swojego "anglika" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kicin 0 Napisano Grudzień 15, 2015 Widzę temat się nie ruszył, więc może warto go odświeżyć. A nóż znajdzie się tym razem koś, kto wie jak to zrobić ;) Przekopawszy niewiele dostępnych źródeł wciąż można się dowiedzieć, jak operację zmiany mil na kilometry wykonać w nowych sprzętach, a co ze starszymi sztukami? Czy ktoś wie jaką kombinację przycisków na zegarach trzeba wykonać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waldi59 15 Napisano Grudzień 18, 2015 Jeżeli masz prędkościomierz analogowy z dwoma skalami prędkości ( km i mile ) a licznik przebiegu cyfrowy to zmiana km na mile jest możliwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach