Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Marshal

Assen TT

Polecane posty

Coś cicho w dziale MotoGP.
Nikt nie oglądał wyścigu?

Nie chciałem pisać wcześniej żeby nie psuć zabawy.

Wyścig ciekawy i Dovisedici na pudle :)

Niestety wyścigu nie oglądałem, ale jak zobaczyłem wynik to byłem bardzo miło zaskoczony :thumbup: .

Emocje niesamowite , szachy wyścigowe ...zima i lato , jesień i wiosna była :) No i najważniejsze  DUCATI w końcu wygrało  :clap:  :crazy:  :thumbup:  ........bo kto by liczył Mrówę ;) on ma swoje mistrzostwa.

Kaz - jak to było z teorią nt.  MM ? Sorry ale zupełnie się z nią nie zgadzam i uważam Marca za geniusza wszechczasów  :idea:

Kaz    0

Emocje niesamowite , szachy wyścigowe ...zima i lato , jesień i wiosna była :) No i najważniejsze  DUCATI w końcu wygrało  :clap:  :crazy:  :thumbup:  ........bo kto by liczył Mrówę ;) on ma swoje mistrzostwa.

Kaz - jak to było z teorią nt.  MM ? Sorry ale zupełnie się z nią nie zgadzam i uważam Marca za geniusza wszechczasów  :idea:

No i oto wlasnie im chodzilo juz sa pierwsze ofiary tej propagandy,Vale z pit line dojechal -25sec Dovi na dezmomiednicy wciol sie pomiedzy Hondy a Alex na kosiarce z Biedronki byl caly wyscig w zasiegu widocznosci MM nic specjalnego ze strony Marca na jego compu-moto daj ten samograj w rece Dovi czy Vale i wtedy pogadamy.

szkoda, ze VR zmienil moto w ostatniej chwili

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Kaz, stawiasz sprawę w taki sposób jakby to MM nie umiał jeździć.

Uważasz że w moto2 też miał maszynę z kosmosu jak z ostatniego miejsca startował a cały wyścig wygrał?

Ależ Ty ( Kaz ) musisz go nie lubić  :mrgreen:  mały na pewno pożyczył od Ciebie forsę i nie oddał  :wink:  A jak to jest z Danim ? Też ma rakietę ale można z nim wygrać , ja myslę ze raz na jakiś czas rodzi się talent nieprzciętny i tyle 

To samo mówili jak Rossi jezdził na hondzie przesiadł się na yamahe i co wygrał pierwszy wyścig. A wiadomo ,że Yamaha wtedy była POS. Więc MM ma  tlent a Dovi miał swoją szanse i co pokazał?? Chyba nic specjalnego.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.