Marshal 0 Napisano Czerwiec 28, 2014 Coś cicho w dziale MotoGP.Nikt nie oglądał wyścigu? Nie chciałem pisać wcześniej żeby nie psuć zabawy. Wyścig ciekawy i Dovisedici na pudle :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Czerwiec 29, 2014 Brawo dla Dovizioso :clap:Niesamowity wynik I bardzo ciekawy wyścig :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Czerwiec 29, 2014 Niestety wyścigu nie oglądałem, ale jak zobaczyłem wynik to byłem bardzo miło zaskoczony :thumbup: . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Czerwiec 29, 2014 Emocje niesamowite , szachy wyścigowe ...zima i lato , jesień i wiosna była :) No i najważniejsze DUCATI w końcu wygrało :clap: :crazy: :thumbup: ........bo kto by liczył Mrówę ;) on ma swoje mistrzostwa. Kaz - jak to było z teorią nt. MM ? Sorry ale zupełnie się z nią nie zgadzam i uważam Marca za geniusza wszechczasów :idea: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaz 0 Napisano Czerwiec 29, 2014 Emocje niesamowite , szachy wyścigowe ...zima i lato , jesień i wiosna była :) No i najważniejsze DUCATI w końcu wygrało :clap: :crazy: :thumbup: ........bo kto by liczył Mrówę ;) on ma swoje mistrzostwa. Kaz - jak to było z teorią nt. MM ? Sorry ale zupełnie się z nią nie zgadzam i uważam Marca za geniusza wszechczasów :idea: No i oto wlasnie im chodzilo juz sa pierwsze ofiary tej propagandy,Vale z pit line dojechal -25sec Dovi na dezmomiednicy wciol sie pomiedzy Hondy a Alex na kosiarce z Biedronki byl caly wyscig w zasiegu widocznosci MM nic specjalnego ze strony Marca na jego compu-moto daj ten samograj w rece Dovi czy Vale i wtedy pogadamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukasz 0 Napisano Czerwiec 29, 2014 szkoda, ze VR zmienil moto w ostatniej chwili Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marshal 0 Napisano Czerwiec 29, 2014 Kaz, stawiasz sprawę w taki sposób jakby to MM nie umiał jeździć. Uważasz że w moto2 też miał maszynę z kosmosu jak z ostatniego miejsca startował a cały wyścig wygrał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Czerwiec 30, 2014 Ależ Ty ( Kaz ) musisz go nie lubić :mrgreen: mały na pewno pożyczył od Ciebie forsę i nie oddał :wink: A jak to jest z Danim ? Też ma rakietę ale można z nim wygrać , ja myslę ze raz na jakiś czas rodzi się talent nieprzciętny i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Czerwiec 30, 2014 To samo mówili jak Rossi jezdził na hondzie przesiadł się na yamahe i co wygrał pierwszy wyścig. A wiadomo ,że Yamaha wtedy była POS. Więc MM ma tlent a Dovi miał swoją szanse i co pokazał?? Chyba nic specjalnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach