ukasz 0 Napisano Sierpień 18, 2014 szykuje sie ze zmiana motocykla a z racji tego, ze duzo jezdze wraz z wybranka wybor padl na 999 :twisted: stylistycznie 999 nigdy nie przemawialo do mnie ale dzisiaj kiedy na nim usiadlem i poczulem sie faktycznie jak na desce do prasowania z kierownica serce zaczelo mocniej bic :) moto z Wloch, 2 wlascicieli, ladnie palil na zimnym, chodzi rowno, sprzeglo ok, pierwsza rejestracja 2005, 3 kluczyki + karta, 12tys km przebiegu (trudno mi w to wierzyc) co najwazniejsze - pieknie grzmi :) co do minusow, ktore udalo mi sie wychwycic to raczej duperele - lusterko odstaje od czaszy, prawa owiewka peknieta, zadupek lekko przetarty, bak wyglada na malowany - zdaje sobie sprawe, ze to 10 letni motocykl wydaje mi sie rowniez, ze silnik byl rozbierany i widac silikon na laczeniach... chyba, ze tak ma byc i jest to fabryczne ;) prosilbym o kilka opini znawcow tematu jak i motocykla, moze ktos z chlodnym spojrzeniem zobaczy cos wiecej :) ponoc byli ogladac go goscie, ktorzy jezdza Ducatami :) oferta http://otomoto.pl/ducati-999-1000-racing-M4072063.html kilka zdjec z bliska zrobionych telefonem http://we.tl/DeWR9ea9SL a tu zdjecie dla potomnych :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Sierpień 19, 2014 Nie znam motocykla, ale znam sprzedających kupowałem u nich 749. Sprowadzają moto z włoch hurtowo :mrgreen: Mogę dać Ci rade jak już byś się decydował żebyś twardo się targował bo można duuużo urwać (czytaj powyżej tys. pln) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Sierpień 19, 2014 To przynajmniej 2005 rok, czyli już po modyfikacjach... Ładny, a reszta to szczegół... Jak ktoś szuka całkowicie idealnego bez ryski motocykla zapraszam do dealera stoją nówki sztuki...brać wybierać.... Pozdr. J-999 P.S. Prywatnie takich 999 nigdy bym nie oddał za taką sumę.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Sierpień 19, 2014 (edytowany) kwestia gdzie jest ten silikon Edytowano Sierpień 19, 2014 przez arachnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Sierpień 19, 2014 ".... mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu i referatu mało, jak powiedział Sofronow..." :mrgreen: Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Sierpień 19, 2014 fiu fiu ale napackane , z fabryki raczej tak nie wyszlo ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Sierpień 19, 2014 Co drugie moto, które dostajemy w ręce jest mniej lub więcej poskładane na silikonie , nawet kuźwa gaźniki :wtf:.....obraz nędzy i rozpaczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach