Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
ukasz

Ducati 999

Polecane posty

szykuje sie ze zmiana motocykla a z racji tego, ze duzo jezdze wraz z wybranka wybor padl na 999  :twisted:

stylistycznie 999 nigdy nie przemawialo do mnie ale dzisiaj kiedy na nim usiadlem i poczulem sie faktycznie jak na desce do prasowania z kierownica serce zaczelo mocniej bic :)

moto z Wloch, 2 wlascicieli, ladnie palil na zimnym, chodzi rowno, sprzeglo ok, pierwsza rejestracja 2005, 3 kluczyki + karta, 12tys km przebiegu (trudno mi w to wierzyc) co najwazniejsze - pieknie grzmi :)

co do minusow, ktore udalo mi sie wychwycic to raczej duperele - lusterko odstaje od czaszy, prawa owiewka peknieta, zadupek lekko przetarty, bak wyglada na malowany - zdaje sobie sprawe, ze to 10 letni motocykl

wydaje mi sie rowniez, ze silnik byl rozbierany i widac silikon na laczeniach... chyba, ze tak ma byc i jest to fabryczne ;)

prosilbym o kilka opini znawcow tematu jak i motocykla, moze ktos z chlodnym spojrzeniem zobaczy cos wiecej :)

ponoc byli ogladac go goscie, ktorzy jezdza Ducatami :)

oferta

http://otomoto.pl/ducati-999-1000-racing-M4072063.html

kilka zdjec z bliska zrobionych telefonem

http://we.tl/DeWR9ea9SL

a tu zdjecie dla potomnych :)

Y6xm9y.png

Nie znam motocykla, ale znam sprzedających kupowałem u nich 749.

Sprowadzają moto z włoch hurtowo :mrgreen:

Mogę dać Ci rade jak już byś się decydował żebyś twardo się targował bo można duuużo urwać (czytaj powyżej tys. pln)

To przynajmniej 2005 rok, czyli już po modyfikacjach...

Ładny, a reszta to szczegół...

Jak ktoś szuka całkowicie idealnego bez ryski motocykla zapraszam do dealera stoją nówki sztuki...brać wybierać....

Pozdr. J-999

P.S. Prywatnie takich 999 nigdy bym nie oddał za taką sumę....

".... mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu i referatu mało, jak powiedział Sofronow..."

:mrgreen:

Pozdr. J-999

Co drugie moto, które dostajemy w ręce jest mniej lub więcej poskładane na silikonie , nawet kuźwa gaźniki  :wtf:.....obraz nędzy i rozpaczy.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.